fbpx

Aktiviteter på Ungdomsøen udskydes

|

Kategorier

Ungdomsøen

Ungdomsøen støtter op om regeringens anbefalinger i forhold til afvikling af offentlige arrangementer. Det betyder, at planlagt aktiviteter og besøg på Ungdomsøen de kommende 14 dage udskydes til nye datoer. Vores bookingafdeling er i fuld gang med, at hjælpe vores samarbejdspartnere med at finde nye datoer og få kalenderne til at gå op.

Har du booket en billet til Ungdomsøen direkte hos Spar Shipping, kan billetten byttes til en ny dato. Du bedes blot kontakte Spar Shipping. Har du spørgsmål til en større booking eller konkret aktivitet kan du kontakte os på booking@ungdomsoen.dk  samt på tlf. +45 2040 5999 (mellem 09-16.00).

Vi forventer som udgangspunkt at foråret og sommerens øvrige aktiviteter afvikles som planlagt. Samtidig med at vi selvfølgelig følger de anbefalinger der de kommende uger måtte komme fra Regeringen.

Er du en del af øens mange frivillige grupperinger, der er igang med at udvikle aktiviteter, anbefaler vi at jeres mødeaktiviteter de kommende 14 dage sker via online møder (Skype, Microsoft Team mv.) og at al den udvikling og skaberkraft der kan fortsættes, gør præcis dette. Vi står foran en spændende sommer på Ungdomsøen og der kommer en tid efter den nuværende situation, hvor vi også skal være klar til at åbne op og fortsætte de mange gode aktiviteter på Ungdomsøen.

Vi glæder os til igen at byde jer alle velkommen til Ungdomsøen.