Book jeres naeste ophold på Ungdomsoen, der har mange sjove oplevelser
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Book dit ophold lige her

En spændende ø-oplevelse i unikke omgivelser og skøn natur

På Ungdomsøen står vi altid klar til at byde dig velkommen og give dig en god ø-oplevelse midt i Øresund ved København. Øens unge byder jer velkommen med gæstfrihed i særklasse. Bag dem står et stærkt team af professionelle, der deler den samme vision.

Uanset om du kommer alene, med venner eller som en del af en større gruppe, så venter der en lang række unikke oplevelser på øen. Du kan blandt andet tage på en endagstur eller overnatte i historiske omgivelser midt i Øresund, få en rundvisning eller gå på opdagelse på egen hånd. Du kan også lave mad over bål, hoppe en tur i sauna, nyde den smukke solnedgang over København eller udforske øen med vores sjove og spændende aktiviteter. Mulighederne på øen er uendelige og bremses kun af din fantasi. I kan selv skabe og gennemføre aktiviteter, opleve øen gennem vores ungeskabte aktiviteter, møde andre unge og skabe nye fællesskaber i unikke naturomgivelser med en skøn havudsigt.

Undersøg de aktuelle tilbud for din virksomhed, skole, organisation eller forening herunder, og book jeres ophold i dag.