Morgendagens måltid
En del af vores vision er, at vi ønsker at forstyrre, udfordre og rykke grænserne for hvordan, vi tænker og gør. Det afspejles også i vores madprofil, hvor I vil opleve noget andet end "det vi plejer".
Hos os kredser måltidet om bæredygtig produktion, sæsonens råvarer og et så lille globalt aftryk som muligt. Sammen med vores dygtige ø-kok er I med til at skabe den nye normal for et måltid. Man kan sige, at I sætter tænderne i vores bud på madens bæredygtige fremtid.
Et måltid på Ungdomsøen kombinerer lokal produktion med økologi og kampen mod madspild med et bærende fokus på grøntsager og alternative proteiner. Alt sammen for at jeres spiseoplevelse bliver så bæredygtig som muligt uden at gå på kompromis med smagen.
Hør om mulighederne for forplejning ved at kontakte os på konference@ungdomsoen.dk.
Vi tilbyder
- Sunde snacks såsom frisk frugt, grøntsagsstænger med hummus og puffede risnudler
- Bagværk og desserter såsom rarbarberkage med kardemommecreme eller kardemommesnurre
- Vegetarisk og nyfortolket smørrebrød med eksempelvis knuste kartofler og rygeostecreme eller "hønsesalat" på svampe og med jordskokkechip
- Sociale middage med en lækker sammensætning af sæsonens råvarer. Her kunne menuen eksempelvis stå på bulgursalat og gryderet med hvide asparges og kogte og syltede svamp
- Mulighed for tilkøb af kød til måltiderne
Ungdomsøens kokkeskole
På Ungdomsøen kan I også udfordre jer selv og jeres samarbejdsevner til kokkeskole. Her lærer ø-kokken Thomas fra sig om madlavning over bål med naturens råvarer. Sammen skaber I et måltid, som bare smager bedre, fordi I har været sammen om det.