CS GO 6

Ledige job hos Ungdomsøen

Ungdomsøen er en aktivitetsplatform for unge og for organisationer, der har unge som målgruppe, og som er i konstant udvikling. Vil du være med til at skabe en ø for alle Danmarks unge?

Her på siden kan du orientere sig i mulighederne for at blive en del af vores organisation. Det er her, vi deler alle aktuelle ledige fuldtidsstillinger, praktikopslag og studiejobs.

Program- og fundraisingchef

Ungdomsøen søger en udviklingsorienteret, engageret og erfaren program- og fundraisingchef, som vil stå i spidsen og have ansvaret for vores program- og projektindsatser og fundraisingarbejde. Læs mere om stillingen her.

Projektleder og ledelsesassistent

Ungdomsøen søger en projektleder, der kan lede projekter, holde overblik over udviklingen og sikre god kommunikation i processen. Vi leder efter dig, der er en systematisk og stærk organisator, som har sans for at få mange parter til at samarbejde. Læs mere om stillingen her.

Mangler vi dig?

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du mener, Ungdomsøen har brug for lige netop dig og dine kompetencer. Du kan sende dit cv og ansøgning til job@ungdomsoen.dk.

2020 09 27 Ungdomsøen Fødselsdag 016