CS GO 6

Ledige job hos Ungdomsøen

Ungdomsøen er en aktivitetsplatform for unge og for organisationer, der har unge som målgruppe, og som er i konstant udvikling. Vil du være med til at skabe en ø for alle Danmarks unge?

Her på siden kan du orientere sig i mulighederne for at blive en del af vores organisation. Det er her, vi deler alle aktuelle ledige fuldtidsstillinger, praktikopslag og studiejobs.

Fundraiser til Ungdomsøen

Ungdomsøen søger en fundraiser og en projektleder, der skal få fondsansøgninger i mål, samarbejde med partnerorganisationer og have blik for nye, relevante samarbejdsprojekter. Læs mere om stillingen her.

Kommunikationskonsulent

Vi søger en kommunikationskonsulent, som kan skabe engagerende indhold på sociale medier målrettet landets unge. Læs mere om stillingen her.

Praktikant til kommunikation og sociale medier

Vil du skabe videoer, billeder eller grafik til sociale medier, der er interessant og inspirerende for unge i alderen 15 til 30 år – som er Ungdomsøens primære målgruppe? Så er det måske dig, der kan blive en del af Ungdomsøen som praktikant hos Team Kommunikation. Læs mere om muligheden her.

Mangler vi dig?

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du mener, Ungdomsøen har brug for lige netop dig og dine kompetencer. Du kan sende dit cv og ansøgning til job@ungdomsoen.dk.

2020 09 27 Ungdomsøen Fødselsdag 016