Dame paa Spar Shippings faerge med oeen i baggrunden

Praktisk information

Ungdomsøen kan være en kompleks størrelse med meget at forholde sig til. Derfor har vi samlet en række nyttig og praktisk information i forbindelse med dit besøg på Ungdomsøen.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du skrive til os på: info@ungdomsoen.dk.

Kontakt os, mens du er på øen

Under dit besøg på Ungdomsøen kan du altid tage fat i Ungdomsøens personale og frivilligt engagerede unge. Du kan spotte dem ved hjælp af vores nøglesnore. Røde nøglesnore signalerer, at personen er eventafvikler knyttet til et særligt arrangement. Gule nøglesnore indikerer, at personen er vært og er en person, der kan svare på dine spørgsmål.

Akut-telefonnummer:

+45 81 88 02 32

Vagttelefonen er til akutte tilfælde, hvor du har brug for hjælp, når du er på Ungdomsøen.

Er det et nødstilfælde med tilskadekomne, skal du ringe 112, ligesom du ville gøre på land. Oplys at du er på Ungdomsøen, Middelgrundsfortet 1.

Find rundt på Ungdomsøen

Kiosken

Vi har en lille kiosk på Ungdomsøen. Den ligger i vestre indgangsparti ved siden af udepavillonen. Gå blot igennem den første glasdør og så ligger kiosken på din højre hånd. I kiosken kan du købe drikkevarer, snacks og merchandise.

Ønsker du at tilberede medbragt mad, er der bålpladser, udendørskøkkener og gasgrill til fri afbenyttelse. Du kan købe brænde i kiosken. I kiosken er der også mulighed for at leje telt, sovegrej og aktiviteter.

Åbningstider: Du finder kioskens åbningstider på skiltet ved kiosken.

Wifi og telefondækning

Ungdomsøen ligger midt i Øresund, så din telefon kan sagtens blive udfordret i at finde godt signal, når du ringer hjem for at fortælle om dine fantastiske oplevelser på øen.

Vi anbefaler altid at logge på vores åbne wifi-forbindelse, der er tilgængelig på næsten hele Ungdomsøen. WiFi’et er gratis og kræver ikke kode.
Mange telefoner kan køre opkald via WiFi-forbindelsen. Se om din telefon også kan dette i indstillingerne på din telefon, og spørg endelig en ven om hjælp, hvis du selv har svært ved det.

Glemte sager

Hvis du glemmer noget på Ungdomsøen, bliver det lagt i glemmekassen. Kontakt info@ungdomsoen.dk når du bliver opmærksom på, at du har glemt noget. Så ser vi, om det er røget i glemmekassen. Hvis vi finder det, kan du enten tage ud på Ungdomsøen og hente det, eller lave en aftale om at afhente det på land ved lejlighed.