Dame paa Spar Shippings faerge med oeen i baggrunden

Praktisk information

Ungdomsøen kan være en kompleks størrelse med meget at forholde sig til. Derfor har vi samlet en række nyttig og praktisk information i forbindelse med dit besøg på Ungdomsøen.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du skrive til os på: info@ungdomsoen.dk.

Kontakt os, mens du er på øen

Under dit besøg på Ungdomsøen kan du altid tage fat i Ungdomsøens personale og frivilligt engagerede unge. Du kan spotte dem ved hjælp af vores nøglesnore.

Akut-telefonnummer:

+45 81 88 02 32

Vagttelefonen er til akutte tilfælde, hvor du har brug for hjælp, når du er på Ungdomsøen.

Er det et nødstilfælde med tilskadekomne, skal du ringe 112, ligesom du ville gøre på land. Oplys at du er på Ungdomsøen, Middelgrundsfortet 1.

Kort over Ungdomsøen

Kort over Ungdomsøen

Regler på Ungdomsøen

Åbn alle Luk alle

Pas på vores ø

Ungdomsøen er ikke bare noget, vi leger. Det er faktisk noget, vi deler. Det er en udviklingsplatform for fremtiden og samtidig et fortidsminde, vi skal passe godt på. Tænk dig derfor godt om, når du bruger øen, og lad være med at kradse, tegne og ridse i vægge, beton, sten og andre overflader. Husk også altid at smide dit affald i skraldespandene.

Du må ikke gå på skrænterne

Skrænterne er bygget til at fjenden skal falde ned af dem. Derfor skal du altid holde dig på den rigtige side af hegnet, så du ikke risikerer at falde ned og slå dig.

Gå aldrig alene og løb ikke på molerne

Tag altid en ven med, hvis du vil ud på molerne og gå altid forsigtigt – løb aldrig. Sådan passer I bedst på jer selv og hinanden.

Ryd op efter dig selv

Vi er glade for dit besøg og kan mærke på den gode stemning, at du har været her, så du behøver ikke at smide affald eller tags, for at vi kan huske dig. Vi rydder altid op efter os selv her på øen, og affald skal i affaldsspande og må ikke graves ned eller brændes. Lader du være med at gøre rent eller springer over, hvor gærdet er lavest, så er Ungdomsøen nødt til at hyre ekstra rengøring ind. Ekstra rengøring koster mange penge, som vi egentligt hellere vil bruge på at lave fede aktiviteter for dig.

Giv personalet besked, hvis du overnatter på Ungdomsøen

Hvis du vil sove på øen, skal det altid meldes i kiosken. Det er også i kiosken, at du kan få at vide, hvor du må sætte telte og bivuakker op.

Dine ting er dit ansvar

Pas på dit telt og dine ejendele. Ungdomsøen har intet ansvar i forhold til ting, der bliver væk, bliver stjålet eller som går i stykker.

Du må kun tænde bål i de faste bålfade

Du kan købe brænde i kiosken. Her kan du også få at vide, hvor du må tænde dit bål.

Ingen ild indenfor

Du må ikke have åben ild, bruge flagermuslygter, fakler eller lignende indendørs.

Ungdomsøens maskiner, materiel og værktøj er ikke legetøj

Der er altid gang i den på Ungdomsøen. Så ser du en golfvogn, noget værktøj eller en båd på din vej, så lad det være og glæd dig over at engagerede er i gang med at hjælpe gæster eller bygge deres drømmeprojekt på øen.

Ikke alle vil med på din story

Tænk over, hvem du tager billeder, videoer og øvrige optagelser af og husk at spørge om lov, inden du deler.

Du må gerne bade på Ungdomsøen

Inden du hopper i bølgen blå, skal du læse vores regler for badning og vandaktivitet. Du finder reglerne på stranden og i kiosken

Sig “hej” til dem du ikke kender

Ungdomsøen er ægte åben. Vi ønsker at skabe møder på tværs, og det forventer vi, at vores gæster er (ægte) åbne over for. I praksis betyder det, at du ikke er alene på øen. Der vil være mange forskellige grupper med hvert deres formål, og det er naturligt at hilse og være nysgerrig på øens øvrige gæster.

Du skal overholde loven … selvfølgelig

Generelt skal du selvfølgelig overholde dansk lov og følge anvisninger fra Ungdomsøens personale og engagerede. Du kan blive bortvist, hvis du bryder dansk lov eller modsætter dig Ungdomsøens personale.