Bådtur 9

Good to know - practical information

English translation is on its way. If you have any questions in the mean time, feel free to reach out to info@ungdomsoen.dk or looking for relevant and practical information to prepare your stay on the Youth Island.

Kontakt os, mens du er på øen

Under dit besøg på Ungdomsøen kan du altid tage fat i Ungdomsøens personale og frivilligt engagerede unge. Du kan spotte dem ved hjælp af vores nøglesnore. Røde nøglesnore signalerer at personen er eventafvikler knyttet til et særligt arrangement. Gule nøglesnore indikerer at personen er vært og er en person, der kan svare på dine spørgsmål.

Vagttelefonnummer: +45 81 88 02 32

Vagttelefonen er til akutte tilfælde, hvor du har brug for hjælp, når du er på Ungdomsøen. Er det et nødstilfælde med tilskadekomne, skal du ringe 112, ligesom du ville gøre på land. Oplys at du er på Ungdomsøen, Middelgrundsfortet 1.

Find rundt på Ungdomsøen

Kiosken

Vi har en lille kiosk på Ungdomsøen. Den ligger i vestre indgangsparti ved siden af udepavillonen. Gå blot igennem den første glasdør og så ligger kiosken på din højre hånd. I kiosken kan du købe drikkevarer, snacks og merchandise.

Ønsker du at tilberede medbragt mad, er der bålpladser, udendørskøkkener og gasgrill til fri afbenyttelse. Du kan købe brænde i kiosken. I kiosken er der også mulighed for at leje telt, sovegrej og aktiviteter.

Åbningstider: Du finder kioskens åbningstider på skiltet ved kiosken.

Wifi og telefondækning

Ungdomsøen ligger midt i Øresund, så din telefon kan sagtens blive udfordret i at finde godt signal, når du riger hjem for at fortælle om dine fantastiske oplevelser på øen.

Vi anbefaler altid at logge på vores åbne wifi-forbindelse, der er tilgængelig på næsten hele Ungdomsøen. WiFi’et er gratis og kræver ikke kode.
Mange telefoner kan køre opkald via WiFi-forbindelsen. Se om din telefon også kan dette i indstillingerne på din telefon, og spørg endelig en ven om hjælp, hvis du selv har svært ved det.

Glemte sager

Hvis du glemmer noget på Ungdomsøen, bliver det lagt i glemmekassen. Kontakt info@ungdomsoen.dk når du bliver opmærksom på, at du har glemt noget. Så ser vi, om det er røget i glemmekassen. Hvis vi finder det, kan du enten tage ud på Ungdomsøen og hente det, eller lave en aftale om at afhente det på land ved lejlighed.