Private grupper

Nat i naturen 2021 Ungdoms08

Ungdomsøen er en ø for alle aldre, og vi står altid klar til at byde dig velkommen. Uanset om du kommer alene, med venner eller som en del af større private grupper, venter der mange spændende oplevelser på øen. Dog ikke om mandagen, hvor øen holder lukket, så vi kan lade batterierne op og gøre klar til endnu flere glade gæster.

Tag på en endagstur eller overnat i historiske omgivelser midt i Øresund. Få en rundvisning eller gå på opdagelse på egen hånd. Lav mad over bål, hop en tur i sauna eller udforsk øen med vores sjove og spændende aktiviteter. Mulighederne er uendelige!

Sådan kommer I til Ungdomsøen

Ungdomsøen og vores havn er åben hele året. Sejl selv på eventyr, gå ombord på færgen i Nyhavn eller book en actionpræget sejltur, når I skal besøge hele Danmarks ungdomsø.

Start jeres tur til Ungdomsøen i Nyhavn med en rolig færgetur gennem Københavns havn på Spar Shippings charmerende, gamle færger. Færgen har både indendørs og udendørs siddepladser samt en bar. Færgebilletter booker I via booking@ungdomsoen.dk. Vær opmærksom på at sejlads skal bestilles senest 14 dage før. Frem til 1. maj er der begrænset sejlads samt særlige betingelser og priser.

Er I mere til fuld fart og vind i håret, kan vi anbefale en tur med en RIB (Rigid Inflatable Boat). RIB’en er en hurtig gummibåd, som kan sejle op til 60 knob (110 km/t). RIB-turen skyder jeres tur til Ungdomsøen i gang med et adrenalinsus og er oplagt til polterabend og fødselsdage, der skal være lidt ud over det sædvanlige. Book turen direkte hos vores samarbejdspartner Actionboat.dk.

I er også velkomne til selv at sejle ud til os og lægge til i Ungdomsøens havn mod et havnegebyr. For kajakker, paddleboards og lignende lyder gebyret på 40 kroner per person på 31 år eller derover og 70 kroner per person på 31 år eller derover, som ankommer i øvrige fartøjer. Det er gratis for alle på 30 år og derunder at lægge til i Ungdomsøens havn. Læs mere om havnens forhold på siden “Lystsejlere” her på hjemmesiden.

Bningen Fuld færge 2019 08 24 UØ
Både i havnen
IMG 2060
194038910 4141732889247903 6897451503579767251 n
2

Mad og drikke

På Ungdomsøen skal I huske madpakken, når I besøger os. Vi har gasgrill og udekøkkener til rådighed, I kan låne, og det er muligt at leje bålfade og bålgrejskasser samt at købe brænde, hvis I ønsker at tilberede jeres medbragte mad over båd.

Hvis I har glemt madpakken eller lækkersulten melder sig, kan I gå på opdagelse i vores kiosk, som ligger i hovedindgangen, hvor der står "1890" over døren. Her kan I finde snacks, kolde forfriskninger og lette måltider som kopnudler og havregrød. Derudover kan I også købe Ungdomsø-merchandise, som er skabt af frivilligt engagerede unge.

Har I planlagt udendørs spisning, men bliver overrasket af strid blæst og pludselig regn, så henvend jer i kiosken. Her vil øens personale prøve at finde et sted, I kan sidde i ly for vejret.

Det er også muligt at købe forplejning gennem Ungdomsøen, hvis I er en større gruppe, som besøger øen. Dette skal forudbestilles gennem vores bookingafdeling på booking@ungdomsoen.dk.

Bål Madlavning 2020 03 01 Emil Lyders 1
Nat i Naturen2021 Ungdomsøen16
20210629 0279

Aktiviteter

På Ungdomsøen er det din egen skyld, hvis du keder dig.

Vi har 70.000 eventyrlige kvadratmetre, som du kan gå på opdagelse i. Der er altid noget at lave på øen, og du kan både gå i gang med aktiviteter på egen hånd eller booke øens unge til at skabe nogle helt særlige oplevelser. Se vores udvalg af aktiviteter her.

Ideer til aktiviteter

Rundvisning går ud af fortet
Rundvisning
Lasertag med Designskolen Kolding, gruppefoto
Lasertag
Designskolen Kolding (erhverv) fotoløb
Fotoløb

Rundvisning

OPLEV ØEN, HISTORIE, LIVET PÅ ØEN

På en rundvisning på Ungdomsøen bliver I vist rundt af en ung, som har et godt kendskab til øen. De vil præsentere Ungdomsøen ud fra deres perspektiv med historiske fakta og dele minder og drømme med jer. Hver enkelt rundvisning helt unik, og selvom man har været på én rundvisning, kan man sagtens tage en ny næste gang, man besøger Ungdomsøen.

Antal: minimum 10 personer og maksimum 25 personer per rundviser.

Pris: 125 kroner per person.

Varighed: 1,5 time.

Book jeres rundvisning senest 2 uger inden jeres besøg gennem konference@ungdomsoen.dk

Rundvisning julefrokost erhverv
Rundvisning, på toppen af øen
Rundvisning i generatorrummet
Rundvisning ved soldatergrafitti
Rundvisning, Natasha fortæller

Lasertag

KONKURRENCE, AKTIV, SAMARBEJDE

Find ud af hvem, der sigter bedst, i en vild omgang Capture the Flag med et Ungdomsø-tvist. Udrustet med lasertag-pistoler og adrenalinen pumpende i årerne udforsker i de bedste gemmesteder i det gamle fort samtidig med, at I får trænet holdånd og samarbejde. Aktiviteten foregår i Ungdomsøens underjordiske gange.

Antal: minimum 10 personer og maksimum 60 personer.

Pris: 125 kroner per person.

Varighed: 1 til 1,5 time.

Book lasertag senest 2 uger inden jeres besøg via konference@ungdomsoen.dk

Lasertag, løb i fortets underjordiske gange
Lasertag 11
Lasertag 14
Lasertag 17
Lasertag 18
Lasertag 13
Lasertag med Designskolen Kolding

Fotoløb

OPLEV ØEN, FÆLLESSKAB, KREATIV

Gå på opdagelse på Ungdomsøen og udforsk jeres kreative evner sammen. Fotoløbet guider jer rundt på øen til skjulte kroge og unikke motiver, hvor I skal løse forskellige fotoopgaver. I kan bruge fotoløbet som en alternativ rundvisning på egen hånd eller udfordre hinanden til konkurrence. Aktiviteten fungerer bedst, hvis man er inddelt i mindre grupper, og der er opgaver både inde og ude.

Pris: Fotoløbet er gratis, og I faciliterer selv aktiviteten.

Varighed: Cirka 1 time.

I får udleveret materialer til fotoløbet i kiosken.

Ungdomsøens Robin Hood-model

Alle er velkomne på Ungdomsøen, men vi skal huske, at Ungdomsøen er en platform, som skabes og udvikles af, med og for unge. For at gøre øen så tilgængelig for unge som overhovedet muligt, er der forskel på priser på øen. Det betyder, at unge under 30 år får en rabat på 30% på langt de fleste ting, man kan købe eller booke på Ungdomsøen. Hvis du er 31 år eller derover, så er du med til at holde prisen nede for unge og derved gøre det muligt for mange flere unge at besøge Ungdomsøen. Det kalder vi Ungdomsøens Robin Hood-model.

Ægte åben ø-kultur

Når I besøger Ungdomsøen, kan der være flere forskellige grupper med hvert deres formål på øen. Det skaber god dynamik, og det er naturligt at hilse og være nysgerrige på øens øvrige gæster. Sådan skaber vi nemlig en ø, hvor alle føler sig hjemme, og hvor vi tager allerbedst hensyn til hinanden.

Book jeres besøg

Skriv til vores bookingafdelingen på booking@ungdomsoen.dk, hvis I er en gruppe på mere end 10 personer, som ønsker at besøge Ungdomsøen. Ellers kan I booke via knappen Book her på siden.

DSC04895