Piger i strandstole på stranden
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Bliv sommervært på Ungdomsøen

Spring ud i en alternativ og uforglemmelig sommerferieoplevelse på Ungdomsøen i løbet af sommeren. Ungdomsøen søger lige nu unge, der vil have ø-stemningen helt und under huden, sætte deres personlige præg på øen og hjælpe til i løbet af sommeren.

For tredje gang inviterer Ungdomsøen unge til at være ansigtet udadtil i fire eller fem dage i sommeren løb i rollen som sommervært. En sommervært er den første person, øens gæster møder, når de ankommer med færgen eller i egen båd.

Sommerværtsrollen er for alle unge, der har lyst til at tilbringe sommeren på deres ø i Øresund. Du behøver ikke have indgående kendskab til Ungdomsøen eller have besøgt øen før. Helena var sommervært sammen med tre veninder i sommeren 2022. Det var deres første tur til Ungdomsøen.

Det fedeste har været hele stemningen på øen. Det med at være et helt nyt sted med nye mennesker og prøve at gøre nye ting,” siger Helena.

Gratis ø-ophold

Ungdomsøen giver sejlads, overnatning i værelse inde i den ellers private afdeling af fortet og mad i de dage, du er sommervært. Når ikke du er på i din rolle som sommervært, har du mulighed for at slappe af, hygge dig og opleve den helt særlige ø-vibe. Du kan bade, spille havespil, lave bål, sejle i kajak, stå på paddleboard, nyde de smukkeste solnedgange over København, udforske øen og meget mere. Alt sammen mens du møder andre unge.

Det har bare været rigtigt hyggeligt, fordi vi har haft tid til at prøve forskellige aktiviteter. Vi har sejlet i gummibåd, stået på paddleboard og er hoppet i vandet fra vippen. Og så havde vi også lejrbål og lavede pandekager,” fortæller Helena.

Andre unge har benyttet muligheden til at sætte deres præg på Ungdomsøen ved at male soundboksen, skraldespandene eller fliser, og der er også rig mulighed for at finde på nye fede projekter, du vil lave på øen eller sammen med andre unge.

Hvis du gerne vil være sommervært på Ungdomsøen, kan du læse mere om muligheden og tilmelde dig på vores NemTilmeld ved at klikke her.

Om sommerværtsrollen

  • Sommerværter er mellem 15 og 30 år
  • Sommerværterne tager imod øens gæster ved kajen og står i øens kiosk
  • Overnatning foregår i hyggelige værelser, hvor man sover op til fire personer sammen
  • Man kan komme alene eller sammen med op til tre venner
  • Man er altid minimum to på vagt sammen
  • Vagterne ligger i tidsrummet 9.15 til 21.00 (med pauser)

Hvis du har spørgsmål til det at være sommervært, kan du skrive til julie.baggesen@ungdomsoen.dk.