2020 09 27 ungdomsoeen foedselsdag 016

Meet our key partners

English translation is on its way. If you have any questions about our key partners in the mean time, feel free to reach out to info@ungdomsoen.dk.

Vores kernepartnere

Our core partners hjælper os med at nå vores vision om at blive det sted, hvor de næste generationers vigtigste samfundsbevægelser opstår, udvikler sig og finder inspiration.

Spejdere De fire spejderkorps samlet
Partner 1
59840154 10157701699244769 5893572450196652032 n
Nummer 2
19420513 1388699767831768 7848312473114135710 n
Roskilde Festival
DU Fnordisk Træf
Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF)
3
BL - Danmarks Almene Boliger
Skoledage2
Københavns Kommune

Partner 1

Tekst friksempelvis

Nummer 2

Mere tekst

Roskilde Festival

Roskilde Festival er Nordeuropas største festival. Når festivalen skydes i gang, er der omkring 30.000 frivillige, der hjælper med sikkerhed på camping, bygger scenerne, står i boderne og meget, meget mere. Udover begivenheden er det foreningen Roskilde Festivals formål at støtte initiativer for børn og unge samt humanitære og kulturelle organisationer.

I de første måneder efter købet af Ungdomsøen i 2015, var det blandt andet gennem workshops på campingområdet og med input fra unge på Roskilde Festival, at visionen og dogmerne for Ungdomsøen blev skabt.

Samarbejdet mellem Ungdomsøen og Roskilde Festival handler om at skabe et fundament og en legeplads for kreative unge og deres udfoldelser på øen. Roskilde Festival donerede blandt andet i 2020 noget af deres overskud til organisationen Rapolitics, så de kunne afholde Re:ACT festival på Ungdomsøen i 2021.

Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF)

Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) er en paraply- og interesseorganisation for 80 samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisationer. Spejdere, studenterorganisationer, kirkelige foreninger, miljøorganisationer, sociale organisationer og de politiske ungdomsorganisationer er blandt medlemmerne.

Samarbejdet mellem DUF og Ungdomsøen peger helt tilbage fra før åbningen af øen, hvor de var med til at skabe workshops rundt omkring i landet, som gav os unge inputs til at forme øens dogmer og vision.

DUF bruger også Ungdomsøen til deres demokratiske ungeaktiviteter. I oktober 2021 arrangerede for eksempel ungetræning for 60 unge på tværs af alle lande i Norden. Fokus var på at skabe tættere bånd mellem unge i norden, der arbejder med bæredygtige fællesskaber.

BL - Danmarks Almene Boliger

BL - Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for de almene boligorganisationer og den ene million mennesker, der bor i almene hjem i Danmark.

Ungdomsøen samarbejder med BL om at gøre Ungdomsøen til en ø for hele Danmarks ungdom. Øen skal også være for dem, der ikke normalt finder vej til frivillige fællesskaber. I sommeren 2021 havde vi derfor unge fra boligområder i Varde, Nivå, Helsingør, Gellerup, Valby, Gladsaxe, Esbjerg, Nørrebro, Ishøj og Amager på Ungdomsøen til Changemaker Camp.

Københavns Kommune

Ungdomsøen ligger bare en kort sejltur fra København, og derfor er Københavns Kommune en af vores stærkeste samarbejdspartnere.

Under coronapandemien kom hundredevis af unge elever fra de ældste klasser på de københavnske skoler ud på Ungdomsøen til undervisning i det fri som en del af samarbejdet med Københavns Kommune.

Aktuelt samarbejder vi med Københavns Kommune om gratis overnatninger for unge mellem 15 og 30 år, hver lørdag fra maj til oktober. Til efteråret 2022 kommer vi til at samarbejde om changemaker camps for unge i almene boligområder i København og kunstrefugier for unge kreative københavnere.

FRA Kpresse
Arbejdsdage med unge fra FRAK
2021 03 10 Ungdomsøen Rum 5406 kopier
Niels Brock Innovationsgymnasium
IMG 20220302 122055
20210729 213001360 i OS min
KUNE Festival

Arbejdsdage med unge fra FRAK

Niels Brock Innovationsgymnasium

KUNE Festival

KUNE er et kreativt fælleskab med base i København, der har som hovedfokus at støtte den kreative ​​undergrund inden for elektronisk musik og kunst i Skandinavien.

KUNE er Ungdomsøens tætteste kreative partner. I 2019 afholdte de deres første en-dags festival på Ungdomsøen. Målet med festivalen og det kreative fællesskab omkring KUNE er at skabe bedre muligheder for unge, nye kunstneriske talenter og give dem muligheder for at forfølge en kunstnerisk levevej i Norden.

Til Festivalen 2022 er der lagt op til en 5 dages kreativ eksplosion, når KUNEs knap 200 frivillige overtager øen med fem hovedscener, workshops, visuelle kunstnere, lydkunstnere, installationskunstnere og mere end 1000 gæster.

Logo til hjemmeside FRAK sort
Logo til hjemmeside rapolitics sort
Logo til hjemmeside havhøst sort
Logo til hjemmeside kune sort
Logo til hjemmeside Bastard Cafe sort
Logo til hjemmeside Frej Sort
Logo til hjemmeside Rollespilsfabrikken sort
LOGOTI1
Logo til hjemmeside Frontløberne Sort
Logo til hjemmeside vesterbro ungdomsgård
Logo til hjemmeside Platformen sort
Logo til hjemmeside Frirummet sort
Logo til hjemmeside Copenhagen Games sort
Logo til hjemmeside bolidforeningen 3 B sort
Logo til hjemmeside Ventilen sort
Logo til hjemmeside Ekspedition plastik sort
Logo til hjemmeside dansekapellet sort
Logo til hjemmeside Holbæk Kommune
Logo til hjemmeside Københavns Kommune sort
Logo til hjemmeside Spejderne Sort
Logo til hjemmeside Baptistspejderne sort
Logo til hjemmeside DSS Sort
LOGOTI1
Logo til hjemmeside DDS Sort
Logo til hjemmeside KFUM spejderne Sort
Logo til hjemmeside Højskolerne sort
Logo til hjemmeside BL sort
Logo til hjemmeside DUF Sort