Caroline3
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Mød Caroline som er ny Giv-Et-År-engageret

Vi er stolte af at kunne præsentere Caroline som en del af det nye hold Giv-Et-År-engagerede på Ungdomsøen.

Onsdag den 10. august flytter seks unge ind på Ungdomsøen for at give et år af deres liv til Ungdomsøens fællesskab. Det er det, vi kalder Giv-Et-År-engagerede. I løbet af året er de en vigtig og uundværlig del af øens hverdag i både drift, værtskab og aktiviteter.

Én af de seks unge er 19-årige Caroline, som kommer fra Nordsjælland. Herunder kan du lære hende lidt at kende, indtil du møder hende på Ungdomsøen i løbet af det næste år.

Hvorfor søgte du om at blive Giv-Et-År-engageret?

Det var lidt et tilfælde, at jeg faldt over muligheden igennem Facebook. Som jeg læste mere om det, blev jeg hurtigt klar over, at det var lige noget for mig. Med udsigten til et sabbatår, hvor min eneste plan var at lave noget fedt og anderledes, så var det jo bare om at ansøge.

Hvad er du mest spændt på ved at blive en del af et ungefællesskab, der samarbejder på tværs af landet?

Selvfølgelig at møde alle dem som, efter min mening, er de sejeste mennesker i hele verden :-)

Jeg er især spændt på hvordan, jeg vil falde til i det, hvilke opgaver jeg skal løfte, og ikke mindst hvem jeg skal løfte dem sammen med. Det kan kun blive godt.

Hvad håber du at få indflydelse på i dit år som Giv-Et-År-engageret?

Jeg synes, at frivilligt arbejde, ligegyldigt organisation, er noget af det mest fascinerende og smukkeste i verden. Det, jeg allerhelst vil, er at gøre det fedt for folk at engagere sig og skabe en fed ramme, hvor frivilligt arbejde kan udfolde sig, og magien opstå.


Hvad glæder du dig til at prøve kræfter med i doing above learning stil?

Jeg glæder mig helt vildt til et anderledes år, hvor man ikke skal sidde stille. Efter 13 år på en stillesiddende skolebænk, så er jeg mere end klar på at lære noget på en anden måde. Fra mit spejderliv kender jeg doing-above-learning, og jeg glæder mig til at sprede princippet og at ikke mindst selv at lære nyt.

Hvad drømmer du om?

Det korte svar på det spørgsmål er, at jeg drømmer om at være fri til helt selv at kunne bestemme, hvad jeg gerne vil bruge min tid på. Konkrete drømme er der nok af, men den liste er meget lang. Den indebærer både at være fuldtidsspejder, rejse jorden rundt og en utømmelig kagebuffet :-) Men primært er dét at have muligheden for ikke at være bundet økonomisk og af andres forventninger klart den forudsættende drøm.