Liv 2
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Liv vil bryde traditioner og opbygge nye

I midten af august flytter seks unge ind på Ungdomsøen, hvor de giver et år af deres liv til de unges ø. Vi er stolte af at præsentere Liv fra Østjylland som en del af det nye hold Giv-Et-År-engagerede. Herunder kan du lære hende lidt at kende, inden I møder hinanden på øen i løbet af det næste år.

Hvorfor søgte du om at blive Giv-Et-År-engageret?

Jeg var ude at rejse med min veninde, og da vi sad hjemme ved hendes onkel Birger i Chicago, fik hun et afslag på sin jobansøgning, som ellers havde virket sikker. Hun begyndte derfor at skulle tænke hele sit liv om, og i den proces blev jeg simpelthen revet med af stemningen.

Jeg sendte en ansøgning afsted med sådan et “nu eller aldrig”-sug i maven. Målet var generelt, at jeg vil arbejde mere intentionelt og med formål. Derfor kom tanken; ”hvad med Ungdomsøen?”

Hvad er du mest spændt på ved at blive en del af et ungefællesskab, der samarbejder på tværs af landet?

Jeg glæder mig rigtigt meget til at prøve at samarbejde med så mange forskellige slags unge! Jeg er helt vildt spændt på at få lov til at kunne arbejde på den måde, jeg synes, er spændende fra spejderverden, men til hverdag.

Hvad håber du at få indflydelse på i dit år som Giv-Et-År-engageret?

Bryde traditioner og bygge nye op. Og måske også nogle mere konkrete ting, men det er jeg ikke helt sikker på, hvad er endnu.

Hvad glæder du dig til at prøve kræfter med i doing above learning stil?

Jeg glæder mig til at have en hverdag, hvor jeg ikke har så meget angst for at fejle i de ting, jeg gør. Jeg glæder mig til at prøve nye ting og ikke kunne finde ud af dem til at starte med, men så prøve igen!

Hvad drømmer du om?

Verdensfred, indre ro, stabile klimaforhold for alle mennesker, et liv med stor glæde og så videre.