Aaben skole med mad over baal

Kom til Smag på Ungdomsøen med unge fra jeres boligområde

Vil I have en særlig dag med unge fra jeres boligområde under åben himmel med plads til hyggelige aktiviteter? Så kom med til Smag på Ungdomsøen i juni, som er et gratis tilbud.

Hop ombord i båden og sejl ud på de unges ø i havet mellem København og Sverige. Smag på Ungdomsøen er en social dag med sejltur, lasertag i et gammelt militærfort og fælles madlavning. Det er kort sagt en dag, hvor I dyrker jeres fællesskab.

Dagen er for unge fra fritidsklubber, helhedsplaner og organisationer fra udsatte boligområder i København, hvor I kan møde andre ungefællesskaber og få en unik oplevelse med hjem.

Smag på Ungdomsøen er skabt af Ungdomsøen og fritidsakademiet FRAK med støtte fra Københavns Kommune. Det er et tilbud for unge, som vil opleve deres ø, få frisk havluft i håret og opleve en helt anderledes verden, hvor de unge bestemmer, ikke så langt fra hverdagen.

Tilbuddet er gratis, og I kan vælge én af seks nedenstående dage.

Programmet

11.15: Afgang med færgen fra Nyhavn

11.45. Velkomst og rundvisning på øen

12.45: Madworkshop med FRAK

15.30: Lasertag

17.05: Afgang med færgen

17.35: Ankomst til Nyhavn*

*Ankomsttidspunktet til Nyhavn kan variere afhængigt af vejrforhold.

Datoer

  • Lørdag den 24. juni
  • Søndag den 25. juni
  • Tirsdag den 27. juni
  • Onsdag den 28. juni
  • Torsdag den 29. juni
  • Fredag den 30. juni

Dagene fordeles efter først til mølle-princippet.

Vil I høre mere?

Skriv til Ungdomsøen engagementskonsulent Julie Baggesen på julie.baggesen@ungdomsoen.dk.

Hvem står bag?

FRAK er en socialøkonomisk virksomhed, der gør unge gode til at arbejde. De unge, som er mellem 13 og 17 år, bliver trænet i at have et fritidsjob, så de får sved på panden, penge på lommen og arbejdserfaring på CV’et. FRAK møder de unge i øjenhøjde og ser dem som kollegaer – ikke som en bestemt målgruppe med særlige udfordringer.

Ungdomsøen er en fysisk ø i Øresund. Øen blev bygget som militærfort for mere end 100 år siden, men i dag er det de unge, som bestemmer. Unge mellem 15 og 30 år bruger øen som en pause fra hverdagen, et samlingssted med venner, en udviklingsplatform og ikke mindst som et fællesskab, hvor de får direkte indflydelse, når de selv arrangerer events, laver aktiviteter og udvikler på øens fysiske rammer.