P7 A4267

Fordybelse til refugium på Ungdomsøen

Vil I have et kreativt åndehul, hvor I kan eksperimentere med, teste og udvikle jeres projekt? Ungdomsøens tilbyder en unik mulighed for at afholde refugier på det gamle søfort. Og vi har åbent for ansøgninger.

Unge københavnere med projekter under udvikling kan lige nu ansøge om at komme på refugium på Ungdomsøen. Vi tilbyder et frirum, hvor I kan fordybe og forberede jeres projekt eller arrangement.

Refugiet kan afholdes over flere dage og både i hverdagene og weekenden. Her får I mulighed for gratis overnatning og brug af arbejdslokale og køkken. I får et tilskud til både færgebilletten og honorar til en oplægsholder eller underviser. I skal selv sørge for forplejning.

Kan I sige ja til nedenstående? Så glæder vi os til at læse jeres ansøgning

  • Alle med en fed ide kan sende en ansøgning. Der skal være plads til mindst 10 unge til jeres refugium, og det skal være målrettet unge.
  • Refugiet skal afholdes inden december 2023.
  • På Ungdomsøen vil vi understøtte projekter og initiativer, som udforsker og eksperimenterer. Vi har nogle dogmer, som er det værdigrundlag, vores fællesskab udspringer fra. Afspejler jeres projekt ét eller flere af vores dogmer? Læs om vores dogmer her.

Sådan ansøger I

Der er ansøgningsfrist søndag den 17. september.

Ansøgningen skal være maksimalt én side og indeholde refugiets formål, målgruppe, udkast til program og eventuelt budget. Ansøgningen sendes til engagement@ungdomsoen.dk. 

Vil du høre mere om muligheden, eller har du spørgsmål? Så ræk ud til engagementskonsulent Amanda Ishøy på amanda.ishoey@ungdomsoen.dk

I kan forvente at få svar på jeres ansøgning senest den 22. september.

Vi ser frem til at modtage jeres ansøgning! 

Hvad er et refugium?

  • De sidste to år har Ungdomsøen tilbudt refugier på øen.
  • Det er en mulighed målrettet unge københavnere, som har et projekt, de vil fordybe sig omkring.
  • Der er refugier på øen flere gange om året.
  • Vi har tidligere haft refugier med et kunstnerkollektiv, kvindelige gamere, digtere, et danseteater og mange, mange flere.
  • Alle er velkomne til at ansøge om at komme på refugium på Ungdomsøen! Her får I gode forudsætninger for fordybelse, hvor I får energi til at skabe og arbejde med jeres projekt.


Refugier på Ungdomsøen er gjort til virkelighed med støtte fra Københavns Kommune.

P7 A4331
CS GO 29
1