DSC03735
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Få en fantastisk sommerferietur som vært på Ungdomsøen!

Er du og dine bedste venner mellem 15 og 30 år?

Så kan I få en uforglemmelig og fantastisk sommerferie på Ungdomsøen som sommerværter 4 eller 5 dage i juli eller august.

I kommer til at bo gratis på Ungdomsøen med fuld forplejning.

Tag dine bedste venner med en kort sejltur fra København ud på Øresund og sæt jeres aftryk på hele Danmarks Ungdomsø! Sommergæsterne på Ungdomsøen skal føle magien, fællesskabet og ungdommen! Derfor leder vi nu efter unge mellem 15-30 år, der har lyst til at blive frivillige sommerværter på Ungdomsøen 4 eller 5 dage i juli eller august måned.

Hvad laver sommerværter?
I hold af to personer er det jer, der tager rigtig godt imod dagens gæster på kajen og i kiosken, hvor vi sælger drikkevarer, snacks, ø-merch og ø-oplevelser. I svarer så godt, I kan på spørgsmål og hjælper gæsterne godt på vej, alt imens I nyder solen og den gode stemning på kajen.

Som sommerværter får I:
Gratis sejlads, overnatning og forplejning mod, at I passer kajen og kiosken i dagtimerne fra 10.00-18.00. I morgen- og aftentimerne kan I nyde det helt særlige ø-liv langt fra hverdagen med badning, havespil, bål, kajak, paddleboard og de smukkeste solnedgange. I kommer til at møde et hav af nye mennesker og blive en del af Ungdomsøens fællesskab med andre unge.

Hvad er Ungdomsøen?
Ungdomsøen er en ø i Øresund en kort sejltur fra København, som bliver drevet af, med og for unge. Her kan du tage en pause fra hverdagen og slappe af, udvikle projekter, holde arrangementer, eksperimentere, fejle, udleve drømme og ikke mindst blive en del af et fællesskab, der strækker sig ud over hele landet. Ungdomsøen er for alle unge mellem 15 og 30 år, og derudover byder vi selvfølgelig mennesker i alle aldre velkommen til at booke et ophold på øen med familien, kollegaer eller venner. Alt overskud på øen går til at styrke de unges engagement, projekter og aktiviteter på øen.

Hvordan tilmelder vi os?
I tilmelder jer gennem NemTilmeld på linket her: https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/341/
Vi kører først til mølle-princippet, så tilmeld jeres vennegruppe i dag, hvis I vil være sikre på at få en helt særlig sommerferietur i fantastiske ø-omgivelser!

Skriv til vaerter@ungdomsoen.dk med emnefeltet ”Sommerværter” hvis I har nogle spørgsmål.

Program