Virksomhed, dagsmoede paa Ungdomsoen

Eventafviklere til Ungdomsøen

Vil du være med til at skabe magiske øjeblikke for alle Ungdomsøens gæster?

Vi søger nye kollegaer, der vil arbejde med at afvikle events og begivenheder på Ungdomsøen. Som eventafvikler er du med til at byde velkommen til vores gæster og sikre, at de får en god oplevelse på øen.

Du vil både komme til at tage imod skoleklasser, ungdomsorganisationer og den store virksomhed med mange ansatte, som har booket en workshop, konference eller sommerfest.

Det er helt essentielt, at du har mod på at løse logistiske og praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af events på Ungdomsøen. Du vil være i kontakt med vores gæster og afvikle deres besøg ud fra deres ønsker.

Det gør du selvfølgelig i tæt samarbejde med resten af teamet på Ungdomsøen. Det er derfor vigtigt, at du er serviceminded, løsningsorienteret, proaktiv og imødekommende.

Din rolle og opgaver

Som eventafvikler vil du indgå i et team med andre eventafviklere, og du vil arbejde tæt sammen med de frivilligt engagerede unge på Ungdomsøen. Din arbejdsplads vil være på øen. Det er vigtigt, at du synes, det er spændende at løse de logistiske opgaver, som er forbundet med at afvikle events på en ø.

Du vil

 • få erfaring med afvikling og koordinering af events
 • blive en del af et team af engagerede unge og ansatte, der brænder for at skabe nogle helt særlige oplevelser for alle vores gæster
 • få en unik mulighed for at udvide dit professionelle netværk
 • afvikle sjove aktiviteter og lege med gæster
 • opleve høj bølgegang og vind i håret.

Dine kvalifikationer

 • Du har erfaring fra hotel, restaurant, eventbranchen eller lignende.
 • Du har en klar fornemmelse af, hvad god kundeservice er.
 • Du er villig til at gå den ekstra mil for, at alle gæster får den bedste oplevelse.
 • Du trives i en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens.
 • Du er proaktiv og organiseret.
 • Du er udadvendt og en god holdspiller.
 • Du har ikke noget imod at tage fat, hvor der er behov for det.
 • Du vil fortælle de gode historier om Ungdomsøen til gæsterne.

En del af teamet

Som eventafvikler på Ungdomsøen bliver du en del af en arbejdsplads, hvor der er frihed under ansvar. Vi forventer, at du er selvstændig og kan løbe med egne opgaver, men også at du kan indgå i et team.

Det helt lavpraktiske

Jobbet som eventafvikler er en timelønnet stilling. Der vil være opstart i august, og du skal som udgangspunkt have mulighed for at arbejde minimum ti timer om ugen – gerne mere.

Arbejdstiden afhænger af, hvilke dage vi har bookinger på Ungdomsøen. Vi har heldigvis besøg af mange gæster, og vi får en sensommer og et efterår med mange arrangementer. Vi er fleksible i forhold til din hverdag. Løn efter kvalifikationer. Din arbejdsplads vil som udgangspunkt være på Ungdomsøen.

Ansøgningsproces og frist

Send én sides motiveret ansøgning og et CV til ronja.siesing@ungdomsoen.dk. Vi holder samtaler og ansætter løbende. Tøv derfor ikke med at sende en ansøgning afsted!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Ungdomsøens afviklingsansvarlige, Ronja, på ronja.siesing@ungdomsoen.dk.

Ungdomsøen ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder, religion, handicap og etnicitet, til at søge stillingen.