fbpx

Der er mange muligheder for at engagere sig og blive en del af Ungdomsøens fællesskab. Her på siden kan du læse om de forskellige muligheder for at blive en del af det stærke team, der driver Ungdomsøen.

Ledige jobs

Der ingen ledige stillinger i øjeblikket, men hold øje her på siden eller på vores facebook, hvis du går og drømmer om at komme med ombord.

 

Bliv praktikant på Ungdomsøen

Ungdomsøen er for og af unge. Derfor har vi selvfølgelig også praktikanter. Alle pladserne er udfyldt lige nu, men hold øje her eller på Ungdomsøens facebookside for at følge med i, hvornår vi søger praktikanter igen.

 

Uopfordrede ansøgninger

På Ungdomsøen er vi ægte åbne, og vi er i rivende udvikling. Mener du, at vi står og mangler dig til noget, vi ikke selv er klar over? Send din uopfordrede ansøgning til dea.forchhammer@ungdomsoen.dk.

 

Prøv kræfter med øen – Bliv frivillig

Ungdomsøen er noget helt særligt. Uanset om man er ansat eller frivillig får man gode oplevelser foræret på række. Vil du prøve kræfter med øen, inden du tager skridtet og søger om en stilling? Læs mere her eller skriv en mail til engagement@ungdomsoen.dk med dine spørgsmål.