fbpx

Der er mange muligheder for at engagere sig og blive en del af Ungdomsøens fællesskab. Her på siden kan du læse om de forskellige muligheder for at blive en del af det stærke team, der driver Ungdomsøen.

Ledige jobs

Engagementskonsulent

Kan du bidrage til Ungdomsøens vision om at skabe de næste generationers vigtigste samfundsbevægelser?
Vi søger nu efter en engagementskonsulent, der skal være med til sikre, at kendskab og interesse omsættes til konkret ungeengagement og derved skabe magiske oplevelser sammen med og for de unge.

Læs mere her

 

Kommunikationsansvarlig

Kan du udbrede en geografisk begrænset ungdomskultur til hele Danmark?
Vi søger en kommunikationsansvarlig, der skal være med til sikre, at Ungdomsøen kendes af alle slags unge og ungdomsorganisationer. Det handler om at sprede ringe i vandet, der omfavner den store diversitet og forskellighed, der er blandt unge i Danmark. Intet mindre.

Læs mere her

 

Bliv praktikant på Ungdomsøen

Ungdomsøen er en levende organisme med mange jern i ilden. Derfor søger vi efter praktikanter, der i sensommeren og efteråret 2020 skal gøre sig erfaringer og bidrage inden for nedenstående områder

Klik på ovenstående links for at læse mere om de enkelte praktikstillinger.

 

Uopfordrede ansøgninger

På Ungdomsøen er vi ægte åbne, og vi er i rivende udvikling. Mener du, at vi står og mangler dig til noget, vi ikke selv er klar over? Send din uopfordrede ansøgning til dea.forchhammer@ungdomsoen.dk.

 

Prøv kræfter med øen – Bliv frivillig

Ungdomsøen er noget helt særligt. Uanset om man er ansat eller frivillig får man gode oplevelser foræret på række. Vil du prøve kræfter med øen, inden du tager skridtet og søger om en stilling? Læs mere her eller skriv en mail til anna.rask@ungdomsoen.dk med dine spørgsmål.