fbpx

Hvordan bliver man frivillig på Ungdomsøen? 

Hos Ungdomsøen er vi simpelthen så heldige, at der er mange måder at være en del af fællesskabet. Se nogle af mulighederne herunder. 

  • Er du praktisk anlagt og nyder at arbejde med dine hænder? Bliv ø’xplorer aka. praktisk frivillig, der hjælper med drift og vedligehold af Ungdomsøen. Der afholdes arbejdsaften tirsdage i ulige uger, arbejdsweekend hver sjette uge samt jule- og sommercamps. Meld dig til via https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/  
  • Elsker du at fortælle og formidle? Bliv ambassadør, der tager ud i landet og fortæller om Ungdomsøen. Ambassadørkorpset tager fx på Roskilde Festival, Naturmødet, Ungdommens Folkemøde. Kontakt engagement@ungdomsoen.dk og hør mere om hvordan du bliver ambassadør. 
  • Vil du sørge for at Ungdomsøens gæster får et godt førstehåndsindtryk? Bliv vært, der hjælper til med kaj- og kioskvagten på øen, hvor du tager imod gæster på kajen og sørger for store smil fra ankomst til afgang! Kontakt engagement@ungdomsoen.dk og hør mere om hvordan du bliver vært. 
  • Er du til lidt af det hele og bare mega interreseret i at hjælpe, hvor der er brug for det? Bliv flexfrivillig, der kan lidt af hvert. Du kan blive medlem af Ungdomsøens Fællesskab (https://www.facebook.com/groups/972481462849358/) på facebook, hvor der løbende bliver delt arrangementer, hvor der er brug for hjælp.  

Se flere muligheder i oversigten her (https://ungdomsoen.dk/wp-content/uploads/sites/3/2020/08/frivilligprojekter.pdf) 

Kunne du ikke lige finde en gruppe, der passer til dig, eller har du en fed idé til et nyt projekt eller gruppe, vi skal opstarte? Så skriv en mail til engagament@ungdomsoen.dk