fbpx

Der er mange muligheder for at engagere sig og blive en del af Ungdomsøens fællesskab. Her på siden kan du læse om de forskellige muligheder for at blive en del af det stærke team, der driver Ungdomsøen.

Ledige stillinger

  • Vi søger lige nu en Administrationsansvarlig til Ungdomsøen, der kan holde overblik over mange forskellige administrative opgaver – lige fra overordnet budgetstyring til bestilling af it-udstyr. Skal du spille en vigtig rolle i vores visionære ungeprojekt, så send os en ansøgning på job@ungdomsoen.dk.
  • Vi søger løbende nye kolleger, som vil være med til at afvikle events og begivenheder i Ungdomsøes unikke rammer. Vil du skabe magiske øjeblikke for vores gæster? Læs mere om stillingen som afvikler her: Timelønnede afviklere til Ungdomsøen
  • Står vi og mangler dig til noget, vi ikke selv vidste? Send os en uopfordret ansøgning på job@ungdomsoen.dk.

Bliv praktikant på Ungdomsøen

Ungdomsøen er for og af unge. Derfor ser vi også en stor værdi i at have studiepraktikanter med helt inde i maskinrummet på sekretariatet. Og du kan nu blive praktikant på Ungdomsøen i foråret 2022. Vi søger praktikanter indenfor følgende områder:

Klik på et af områderne for at se en beskrivelse af praktikken samt ansøgningsproces.

Bliv Giv-Et-År-frivillig

Hvert år flytter unge ind på Ungdomsøen og giver et år af deres liv til ungdommen. De er med til at drive øen, byde gæster velkommen, skabe fede ungeprojekter og meget, meget mere. Vi starter rekrutteringen i foråret, og man flytter ind i august.

Hvis du er nysgerrig på Giv-Et-År, kan du læse mere her eller skrive en mail til engagement@ungdomsoen.dk

Uopfordrede ansøgninger

På Ungdomsøen er vi ægte åbne, og vi er i rivende udvikling. Mener du, at vi står og mangler dig til noget, vi ikke selv er klar over? Send din uopfordrede ansøgning til job@ungdomsoen.dk.