fbpx

Der er mange muligheder for at engagere sig og blive en del af Ungdomsøens fællesskab. Her på siden kan du læse om de forskellige muligheder for at blive en del af det stærke team, der driver Ungdomsøen.

Bliv Giv-Et-År-engageret på Ungdomsøen

Ungdomsøen søger lige nu seks unge, der har lyst til at flytte ud på Ungdomsøen, være en del af fællesskabet og udvikle øen fra august 2022 til juli 2023. Er det dig eller en, du kender? Læs mere om Giv-Et-År og hvordan du ansøger.

Ledige stillinger

  • Udviklings- og fundraisingchef med mod på at skabe synergier og sikre Ungdomsøens fremtid. Læs om stillingen her.
  • Timelønnet eventafvikler: Vi søger løbende nye kolleger, som vil være med til at afvikle events og begivenheder i Ungdomsøens unikke rammer. Vil du skabe magiske øjeblikke for vores gæster? Læs mere om stillingen som afvikler her: Timelønnede afviklere til Ungdomsøen
  • Står vi og mangler dig til noget, vi ikke selv vidste? Send os en uopfordret ansøgning på job@ungdomsoen.dk.

Bliv praktikant på Ungdomsøen

Ungdomsøen er for og af unge. Derfor ser vi også en stor værdi i at have studiepraktikanter med helt inde i maskinrummet på sekretariatet. Du kan lige nu søge om at blive en del af Ungdomsøens hold af praktikanter i sensommer og efterår 2022. Vi søger følgende

Uopfordrede ansøgninger

På Ungdomsøen er vi ægte åbne, og vi er i rivende udvikling. Mener du, at vi står og mangler dig til noget, vi ikke selv er klar over? Send din uopfordrede ansøgning til job@ungdomsoen.dk.