fbpx

Der er mange muligheder for at engagere sig og blive en del af Ungdomsøens fællesskab. Her på siden kan du læse om de forskellige muligheder for at blive en del af det stærke team, der driver Ungdomsøen.

Bliv Giv-Et-År-frivillig

Vi søger lige nu ni nye Giv-Et-År-frivillige til Ungdomsøen og vores samarbejdspartnere hos Platformen i Esbjerg. Du kan læse meget mere om livet som Giv-Et-År-frivillig, og hvordan man ansøger, lige her:
Bliv Giv-Et-År-frivillig 2021-2022.

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger lige nu. Står vi og mangler dig til noget, vi ikke selv vidste? Send os en uopfordret ansøgning på job@ungdomsoen.dk.

Bliv praktikant på Ungdomsøen

Ungdomsøen er for og af unge. Derfor ser vi også en stor værdi i at have studiepraktikanter med helt inde i maskinrummet på sekretariatet. Du kan nu søge om at blive praktikant på Ungdomsøens sekretariat i efteråret 2021. Klik på linksene herunder for at læse mere om de forskellige praktikantstillinger.

Uopfordrede ansøgninger

På Ungdomsøen er vi ægte åbne, og vi er i rivende udvikling. Mener du, at vi står og mangler dig til noget, vi ikke selv er klar over? Send din uopfordrede ansøgning til job@ungdomsoen.dk.