fbpx

UNGDOMSØEN ER DIN Ø

Ungdomsøen er en vild oplevelsesplatform og et udviklingscenter for hele Danmarks ungdom. Det er en ø, hvor alle Danmarks unge kan arrangere vilde events, deltage i engagerende kurser og møde nye venner.

Ungdomsøen er en ramme, hvor unge bringer indholdet. Du kan derfor selv skabe og gennemføre aktiviteter, og du kan mødes med andre og skabe nye fællesskaber på tværs af ungdomskulturer.

 

Vær medskaber

Ungdomsøen vil være med til at skabe positive forandringer i hele Danmark ved at støtte dig og andre unge i at skabe aktiviteter, kurser og idéer for unge. Her er der plads til, at unge selv finder på, udvikler og afholder aktiviteter.

Ungdomsøen kan ikke kun bruges på én måde til nogle bestemte aktiviteter. Det er et sted, hvor (næsten) alt er muligt, og du selv kan bestemme, hvordan du vil bruge øen!

Plads til alle

På Ungdomsøen ønsker vi at skabe plads til at både debattøren, holdspilleren, rollespilleren, atleten, digteren, spejderen, programmøren, danseren, musikeren og alle andre unge kan samles om hver deres unikke aktivitet. Vi vil skabe møder på tværs, så unge, der ellers ikke ville finde sammen, mødes i nye aktiviteter og fællesskaber.

Det skaber grobund for en ny bevægelse, der sætter unges ressourcer i centrum med reel indflydelse, meningsfyldte fællesskaber og bæredygtig samfundsudvikling i højsædet.

Ø-råd

Fire gange om året holdes der ø-råd, hvor alle unge har adgang. På ø-rådet er der mulighed for at få indflydelse på Ungdomsøens udvikling.

Læs mere om Ø-råd og find referater her.