fbpx

Fonden Ungdomsøen er ansvarlig for Ungdomsøens drift og aktiviteter. Fire af bestyrelsesmedlemmerne i Fonden Ungdomsøen er udpeget af foreningen SPEJDERNE. De resterende medlemmer er udpeget af Fonden Ungdomsøen.

Fonden Ungdomsøens bestyrelse består af:

Lisbeth Trinskjær , Bestyrelsesformand
Torben Mjølby
Nanna Dahl
Lars Frelle-Petersen
Tommy Ahlers
Lene Tanggard
Sana Mahin Doost

Hvad er bestyrelsens rolle?
Bestyrelsen i Fonden Ungdomsøen arbejder for at skabe selve fundamentet for, at  unge kan være med til at skabe Ungdomsøen.

Bestyrelsen har det grundlæggende ansvar for, at Ungdomsøen har en solid økonomi og lever op til øens dogmer. Det er bestyrelsens opgave at ”stå vagt” for øen ved at sikre, at især de økonomiske og legale rammer er på plads. Bestyrelsen skal ikke regulere ned i detaljen og for eksempel bestemme, hvad der skal ske af aktiviteter på øen for det er netop de unge aktive, der sammen kan og skal skabe Ungdomsøen. Det er ideen om en ø – skabt for, af og med unge – som bestyrelsen skal understøtte og give de bedste forudsætninger for.

Foto: Øverst fra venstre: Lisbeth Trinskjær , Bestyrelsesformand, Torben Mjølby, Nanna Dahl & Sana Mahin Doost. Nederst fra venstre: Tommy Ahlers, Lene Tanggard & Lars Frelle-Petersen