fbpx

Fonden Ungdomsøen er ansvarlig for Ungdomsøens drift og aktiviteter. Fire af bestyrelsesmedlemmerne i Fonden Ungdomsøen er udpeget af foreningen SPEJDERNE. De resterende medlemmer er udpeget af Fonden Ungdomsøen.

Hvad er bestyrelsens rolle?

Bestyrelsen i Fonden Ungdomsøen arbejder for at skabe selve fundamentet for, at en hel masse unge kan være med til at skabe Ungdomsøen. Én af de 7 bestyrelsesmedlemmer er Sana Mahin Doost, som her fortæller lidt om bestyrelsens rolle:

”Vi i bestyrelsen har det grundlæggende ansvar for, at Ungdomsøen har en solid økonomi og lever op til øens dogmer. Det er altså vores opgave at ”stå vagt” for øen ved at sikre, at især de økonomiske og legale rammer er på plads. Bestyrelsen skal ikke regulere ned i detaljen og for eksempel bestemme, hvad der skal ske af aktiviteter på øen for det er netop de unge aktive, der sammen kan og skal skabe Ungdomsøen. Det er nemlig ideen om en ø – skabt for, af og med unge – som bestyrelsen skal understøtte og give de bedste forudsætninger for.”

 

Fonden Ungdomsøens bestyrelse består af:

 

Lisbeth Trinskjær, formand (født 1969)

 

Forstander på Ubberup Højskole. Indtrådt i Fonden Ungdomsøens bestyrelse den 23. april 2019 for en 2-årig periode. Udpegningsperioden udløber efter årsregnskabsmødet i 2021. Lisbeth er udpeget af Foreningen Spejderne, og anses for værende uafhængig.

Øvrige ledelseshverv:

Formand for Folkehøjskolernes Forening i Danmark

Medlem af 2030-Panelet

Medlem af Demokratikommisionen

 

Nanna Dahl, næstformand (født 1989)

 

Project Leader and Program Design i Eir Soccer. Indtrådt i Fonden Ungdomsøens bestyrelse den 23. april 2019 for en 2-årig periode. Udpegningsperioden udløber efter årsregnskabsmødet i 2021. Nanna er udpeget af Foreningen Spejderne, og anses for værende uafhængig.

 

Torben Mølby (født 1967)

 

Deputy Head of Global Operations ved LM Wind Power. Indtrådt i Fonden Ungdomsøens bestyrelse 23. april 2019. Udpegningsperioden udløber efter årsregnskabsmøde i 2021. Torben er udpeget af Foreningen Spejderne, og anses som værende uafhængig.

 

Øvrige ledelseshverv:

Bestyrelsesmedlem i Middelgrundsfonden

 

Lene Tanggaard Pedersen (født 1973)

 

Rektor ved Designskolen i Kolding og Professor ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet. Indtrådt i Fonden Ungdomsøens bestyrelse den 23. april 2019 for en 2-årig periode. Udpegningsperioden udløber efter årsregnskabsmødet i 2021. Lene er udpeget af Foreningen Spejderne, og anses for værende uafhængig.

 

Sana Mahin Doost (født 1994)

 

Studerende på Aarhus Universitet og Studentermedhjælper hos Aarhus Kommune. Indtrådt i Fonden Ungdomsøens bestyrelse den 23. april 2019 for en 2-årig periode. Udpegningsperioden udløber efter årsregnskabsmødet i 2021. Sana er udpeget af bestyrelsen, og anses for værende uafhængig.

 

Øvrige ledelseshverv:

Bestyrelsesmedlem i Oxfam IBIS

Bestyrelsesmedlem i #iLoveGlobalGoals

 

Lars Frelle-Petersen (født 1970)

 

Direktør i Dansk Industri. Indtrådt i Fonden Ungdomsøens bestyrelse den 16. august 2019 for en 2-årig periode. Udpegningsperioden udløber efter årsregnskabsmødet i 2021. Lars er udpeget af bestyrelsen, og anses for værende uafhængig.

 

Øvrige ledelseshverv:

Formand for Foreningen Roskilde Festival

Medlem af bestyrelsen for IT-Universitetet

Bestyrelsesmedlem i Healthtech Hub Copenhagen

Bestyrelsesmedlem i Copenhagen Fintech

Bestyrelsesmedlem i Denmark Bridge

Bestyrelsesmedlem i DIBD A/S

Bestyrelsesmedlem i Foreningen MADE (Manufacturing Academy of Denmark)

 

Tommy Ahlers (født 1975)

 

Medlem af Folketinget for Venstre. Indtrådt i Fonden Ungdomsøens bestyrelse den 16. august 2019 for en 2-årig periode. Udpegningsperioden udløber efter årsregnskabsmødet i 2021. Tommy er udpeget af bestyrelsen, og anses for værende uafhængig.