fbpx

Venskaber, oplevelser og handling

Ungdomsøen er en vild aktivitetsplatform og et udviklingscenter for hele Danmarks ungdom – det er en ø, hvor alle landets unge kan arrangere vilde events, deltage i engagerende kurser og møde nye venner.

Rammerne på Øen skal gøre det muligt for unge at skabe de næste generationers vigtigste samfundsbevægelse.

Du kan selv skabe og gennemføre aktiviteter, og du kan mødes med andre og skabe nye fællesskaber på tværs af ungdomskulturer.

Unge medskabere

Ungdomsøen vil være med til at skabe positive forandringer i hele Danmark ved at støtte dig og andre unge i at skabe aktiviteter, kurser og idéer for unge. Derfor er der plads til at unge selv udtænker og udfører aktiviteter.

Det betyder, at udformningen af øen ikke dikterer en særlig brug, men giver unge mulighed for selv at bestemme, hvordan de vil bruge Øen.

Plads til alle

Indretningen af Øen giver plads til at både debattøren, holdspilleren, rollespilleren, atleten, digteren, spejderen, programmøren, danseren, musikeren og alle andre unge kan samles om hver deres unikke aktivitet på øen. Samtidig med at de kan mødes i nye aktiviteter og fællesskaber på tværs.

Det skaber grobund for en ny bevægelse, der sætter unges ressourcer i centrum med reel indflydelse, meningsfyldte fællesskaber og bæredygtig samfundsudvikling i højsædet.

Øens rum, både ude og inde, er åbne, fleksible og demokratiske rum.