fbpx

UNGDOMSØEN ER DIN Ø

Ungdomsøen er en vild aktivitetsplatform og et udviklingscenter for hele Danmarks ungdom – det er en ø, hvor alle landets unge kan arrangere vilde events, deltage i engagerende kurser og møde nye venner.

Du kan selv skabe og gennemføre aktiviteter, og du kan mødes med andre og skabe nye fællesskaber på tværs af ungdomskulturer.

Vær medskaber

Ungdomsøen vil være med til at skabe positive forandringer i hele Danmark ved at støtte dig og andre unge i at skabe aktiviteter, kurser og idéer for unge. Derfor er der plads til at unge selv udtænker og udfører aktiviteter.

Det betyder, at udformningen af øen ikke dikterer en særlig brug eller særlige aktiviteter, men dig mulighed for selv at bestemme, hvordan du vil bruge Ungdomsøen.

Plads til alle

Med Ungdomsøen ønsker vi at skabe plads til at både debattøren, holdspilleren, rollespilleren, atleten, digteren, spejderen, programmøren, danseren, musikeren og alle andre unge kan samles om hver deres unikke aktivitet på øen. Samtidig med at de kan mødes i nye aktiviteter og fællesskaber på tværs.

Det skaber grobund for en ny bevægelse, der sætter unges ressourcer i centrum med reel indflydelse, meningsfyldte fællesskaber og bæredygtig samfundsudvikling i højsædet.

TILMELD DIG VORES NYHEDSMAGASIN FLASKEPOSTEN – SKREVET AF UNGE FOR UNGE