fbpx

UNIKKE RAMMER FOR KONFERENCER, MØDER OG EVENTS

Udover at være en platform for unge engagement og aktiviteter, tilbyder Ungdomsøen en unik, og skal vi selv sige det, fantastisk lokation til alt fra møder til større konferencer og events.

Placeret midt i Øresund bare 30 minutter fra København, skaber Ungdomsøen en professionel men samtidig helt anderledes ramme om netop jeres aktiviteter. Alene sejladsen – hvad enten det er med færge fra Nyhavn eller RIB-båd med valgfri opsamling i Københavns havn eller ved Københavns Lufthavn – er en oplevelse i sig selv og en god start på jeres ophold på Ungdomsøen.

I vores bookingkatalog kan du få et overblik over vores faciliteter og kigge lidt nærmere på de forskellige muligheder, der er for at bruge Ungdomsøen til jeres arrangement.

 

MØDER

På Ungdomsøen kan du holde både formelle og uformelle, store møder og små møder. Uanset om I er få eller mange garanterer vi en mødeoplevelse ulig noget andet. Den helt særlige ø-stemning medvirker til at forstærke både fokus og oplevelse.

Foruden Ungdomsøens store konferencesal, Hangaren, med plads til 250 personer, er der flere forskellige møderum med plads til alt fra 4 til 80 personer. Ligesom Ungdomsøens mange gamle kanonstillinger er ideelle til breakout-sessions og workshops under åben himmel.

KONFERENCER

Ungdomsøen kan afvikle konferencer med op til 250 deltagere i samme konferencesal og op til i alt 3000-4000 personer på øen på samme tid fordelt i opstillede telte, konferencesale, mødelokaler mv.

EVENTS

På Ungdomsøen kan du afholde events med op til 4.000 personer på øen på samme tid. Uanset om det er den store firmafest, en elektronisk musikfestival eller noget hele tredje så kan Ungdomsøen med sine inde- og udendørsfaciliteter skabe en ramme om netop jeres arrangement, som I ikke finder noget andet sted i Danmark.

SEJL TIL UNGDOMSØEN OMBORD PÅ HISTORISKE SEJLSKIBE

De Forenede Sejlskibes stolte skonnerter kan sejle dig og dine gæster for sejl til Ungdomsøen, så du kombinerer en rundvisning, konference eller en overnatning med en skøn sejlads. Brug en af idéerne hvis du ønsker at pleje personale eller kunder i disse autentiske, maritime rammer. Kontakt De Forende Sejlskibe for et tilbud.

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at skrive på:

booking@ungdomsoen.dk hvis det drejer sig om fremtidige bookinger.
info@ungdomsoen.dk hvis du har generelle spørgsmål og henvendelser.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at se dig på Ungdomsøen.

Foto: Havhøst fotograf Eva Helbæk Tram.

Foto: Havhøst fotograf Eva Helbæk Tram.