fbpx

UNIKKE RAMMER FOR KONFERENCER, MØDER OG EVENTS

Udover at være en platform for unge engagement og aktiviteter. Tilbyder Ungdomsøen en unik, og skal vi selv sige det, fantastisk lokation til alt fra møder til større konferencer og events.

Placeret midt i Øresund bare 30 minutter fra København, skaber Ungdomsøen en professionel men samtidig helt anderledes ramme om netop jeres aktiviteter. Alene sejladsen – hvad enten det er med færge fra Nyhavn eller ripbåd med valgfriopsamling i Københavns havn eller ved Københavns Lufthavn – er en oplevelse i sig selv og en god start på jeres ophold på Ungdomsøen.

I vores bookingkatalog kan du få et overblik over vores faciliteter og kigge lidt nærmere på de forskellige muligheder der er for at bruge Ungdomsøen til jeres arrangement.

 

MØDER

På Ungdomsøen kan du holde både formelle og uformelle møder, store møder og små møder. Uanset om i er få eller mange garanterer vi en mødeoplevelse ulig noget andet. Det helt særlige fokus det giver at være på en ø, en Ungdomsø, medvirker til, at forstærke både fokus og oplevelse.

Foruden Ungdomsøens store konferencesal med plads til 250 personer, er der flere forskellige møderum med plads til alt fra 4 til 80 personer. Ligesom Ungdomsøens mange gamle kanonstillinger er ideelle til breakout-sessions og workshops under åben himmel.

KONFERENCER

Ungdomsøen kan afvikle konferencer med op til 250 deltagere i samme konferencesal og op til i alt 3000-4000 personer på øen på samme tid fordelt i opstillede konferencetelte, konferencesale, mødelokaler mv.

EVENTS

På Ungdomsøen kan du afholde events med op til 4.000 personer på øen på samme tid. Hvad enten det er til den store firmafest, en elektronisk musikfestival eller noget hele tredje så kan Ungdomsøen med sine inde- og udendørsfaciliteter skabe en ramme om netop jeres arrangement, som I ikke finder noget andet sted i Danmark.

Ønsker I at høre mere om hvordan i kan bruge Ungdomsøen, kan i sende en e-mail til booking@ungdomsoen.dk eller ringe på vores bookingtelefon +45 20 40 59 99.

Foto: Havhøst fotograf Eva Helbæk Tram.

Foto: Havhøst fotograf Eva Helbæk Tram.