fbpx

Spejderdagen 2020 – Skab din egen ø på land med Ungdomsøen

Kære spejder

Dette katalog er udviklet af Ungdomsøen til Spejderdagen 2020, for at vise hvad den gode idé, spejderne fik i 2014, har udviklet sig til. I kataloget finder du et udsnit af aktiviteter udviklet AF, FOR og MED unge på Ungdomsøen.  Fælles for alle aktiviteterne er, at de er centreres om Ungdomsøens dogmer og at du ikke behøver være fysisk til stede på øen for at deltage.

Aktiviteterne udgør kun en brøkdel af det potentiale som Ungdomsøen lægger op til. Derfor håber vi også, at I vil bruge øen på jeres helt egen måde og måske vil være med til at udvikle flere og nye aktiviteter for andre børn og unge.

Ungdomsøen åbnede i august 2019, og den er nu klar til at blive indtaget af unges vilde ideer, skabertrang og fællesskaber. Øen er åben for besøg hver dag hele året rundt og ALLE er velkomne. Vi har løbende større events og udvikler hele tiden nye Ungdomsø-projekter, som dig og dine venner kan deltage i eller være med til at skabe. Hver første lørdag i måneden er der for eksempel gratis aktiviteter og rundvisninger til ”Åben Ø”, og I er altid velkomne.

Ungdomsøen er en platform, som skabe møder på tværs og hvor vi kan lære af andre, der også bruger faciliteterne. Uanset om det er spejdere, rollespillere, lystfiskere eller noget helt fjerde.
Vi glæder os til at udvikle, skabe og opleve med jer!

Sådan bruger du kataloget

  1. Find kataloget frem på din mobil eller computer. Vi anbefaler at man læser aktivitetskataloget på issuu, men det kan også hentes her
  2. Læs dig i gennem og find de aktiviteter du vil lave
  3. Kom tilbage her på siden og print de aktivitetsbeskrivelser du skal bruge, så kan vi alle spare en smule på papiret

Printvenlige aktivitetsbeskrivelser

Doing>learning

DIY-Ø

UPS-bogen

Ung for ung

Planlæg dit besøg

Flaskeposten

Forstyrrelse

Drømmenes Ø

Ø-pagt

-Spørgsmålskort

Ægte åbent

Speed-dating

-Speeddatingmenuer

Debat-øen

-Emnekort
-For- og imodkort

Ø – land

Skab et Ø-samfund

Tænk nyt!