fbpx

På Ungdomsøen byder vi velkommen til både det lille frokostmøde for to og den store kongres med flere hundrede deltagere.

Det gamle fort har 70.000m2 smukt, bakket landskab, omkring 2,5 kilometer gange og tunneller fordelt på tre etager samt en bred vifte af unikke lokaler til jeres næste arrangement.
Vi har virkelig mange muligheder for at tilpasse os jeres ønsker og behov ift. aktiviteter, teambuilding, break out rooms og ekstra faciliteter. Alt sammen i helt særlige og historiske omgivelser.

Gå til konferencer, møder og events eller læs om vores aktiviteter og forplejning og priser.

 

Se en kort beskrivelse af vores lokaler her på siden eller tag et kig i vores bookingkatalog:

Hangar C

Vores største lokale ligger for sig selv midt på øen. Hangaren består af to store rum forbundet gennem tre store åbninger i muren i midten. De to rum kan lægges sammen ved mange deltagere eller deles op med et gardin, hvis I ønsker det faglige for sig selv og forplejning/grupperum i den anden side. Hele den ene facade er vinduer fra gulv til loft, som giver rummet et flot lys, mens der i modsatte ende er ophængte lærreder til projekter. Hangaren måler 230 m2 og har plads til op til 250 deltagere i stolerækker.
Hangar C har 2 projektorer, 2 lærreder og fuldt speaker-lydsystem.

Raketværkstedet

Det unikke gamle værksted, hvor der stadig ses håndgribelige minder fra øens fortid som en del af Danmarks forsvar. Lokalet har direkte adgang til det fri i den ene side og adgang til fortets snørklede underjordiske gange på den anden.
Lokalet måler 110 m2 og har plads til op til 90 deltagere i stolerækker.
Raketværkstedet råder over 2 projektorer, et whiteboard og fuldt speaker-lydsystem.

Spisesalene

Fire ens lokaler som også i fortets tid blev brugt til spisesale – dengang for de unge soldater. Alle spisesalene ligger side-om-side og har vindue med udsigt til Øresund og havvindmøllerne. Hver spisesal måler cirka 5 x 10m og har plads til maksimum 50 deltagere i stolerækker. Transportabel skærm kan bookes.

Store gymnastiksal

Som navnet antyder, har en del af soldaternes fysiske træning været afholdt her – dybt inde i fortet.
Den hvælvede sal har i dag 2 interaktive storskærme, måler cirka 5 x 20m og har plads til op til 100 deltagere i stolerækker.

Lille gymnastiksal

Lillebroderen, den tilstødende Lille gymnastiksal, har 1 interaktiv storskærm, måler cirka 5 x 10m og har plads til op til 42 deltagere i stolerækker.

Foodlab

I Foodlab findes 6 køkkenstationer samt et lille industrikøkken. Køkkenet ligger i den tidligere Hangar B og står med rå betonvægge. Foodlab er helt perfekt til en sjov teamaktivitet, hvis I skal lave kokkeskole, muffin-pyntning, cocktail-kursus eller måske noget helt andet. Lokalet måler 155m2 og har plads til op til 100 personer.

Overnatning på Ungdomsøen

Ungdomsøen var engang hjem for 600-700 soldater, så sovepladser er der i princippet nok af…
Vi foretrækker dog lidt mere “luksus” for vores gæster, så hvis I ønsker at overnatte på øen, har vi følgende muligheder:

  • 126 sengepladser på flotte, rummelige sovesale for 4, 8 og 10 personer med eget bad og toilet samt en fantastisk udsigt over havnen og videre ud over Øresund,
  • 6 flotte shelters med udsigt over havet og plads til 8 personer i hver,
  • Kæmpe lejrplads med plads til mere end 600 overnattende i medbragt eller lejet telt. På lejrpladsen er der adgang til bad og toilet, køleskab, udekøkkener, grill med mere.

Bemærk, at det naturligvis er muligt at booke en hel sovesal eller shelter til hver person, hvis I gerne vil have separate gemakker.

Der er også mulighed for at tilkøbe dyner, puder, sengelinned og håndklæder.

Gå til konferencer, møder og events eller læs om vores aktiviteter og forplejning og priser.

Vil du høre mere om jeres muligheder hos Ungdomsøen?

Skriv en mail til os på konference@ungdomsoen.dk

Du er også velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem klokken 9.00 og 16.00.

Ring til os på 20 40 59 99.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde velkommen på kajen.