fbpx

På Ungdomsøen er der rig mulighed for både faglig fordybelse og forstyrrende fællesskabstræning. Skal I have et afbræk i dagens program, kan Ungdomsøen tilbyde en lang række aktiviteter. Der er noget for både atleten og hjernegymnasten og alle midt i mellem.

Vi tilbyder også aktiviteter skræddersyet til netop din gruppe! Henvend dig til konference@ungdomsoen.dk med dine ønsker og behov. Så vil vi skabe en indholdsrig oplevelse til jer i samarbejde med unge, der er engageret i Ungdomsøen.

Gå til konferencer, møder og events eller læs om vores faciliteter.

Prisdifferentiering på Ungdomsøen

Alle er velkomne på Ungdomsøen, men vi skal huske, at Ungdomsøen er en platform, som skabes og udvikles af, med og for unge. For at gøre øen så tilgængelig for unge som overhovedet muligt, er der forskel på priser på øen. Det betyder, at ungdomsorganisationer får en rabat på 30% på langt de fleste ting, man kan købe eller booke på Ungdomsøen. Virksomheder og andre organisationer betaler lidt mere og er på den måde med til at gøre det muligt for mange flere unge at besøge Ungdomsøen.

Aktiviteter faciliteret af Ungdomsøen

Rundvisning (1½ time)

70.000 kvadratmeter er ikke så lidt plads at skulle finde rundt på, så vi giver gerne en hånd. På en rundvisning på Ungdomsøen vil du blive vist rundt af en af de unge, der bor på øen, eller af en frivillig/engageret med et godt kendskab til øen. De vil vise dig Ungdomsøen ud fra deres perspektiv, fortælle røverhistorier og fakta samt dele minder og drømme med jer. Derfor er hver enkelt rundvisning helt unik, og selvom man har været på én rundvisning, er der ingen skam i at tage en ny næste gang, man besøger Ungdomsøen.

Min. 10 personer

100 kr. pr. person

Ø-stratego (1½ time)

Tag tilbage i Ungdomsøens krigshistoriske fortid med Ungdomsøens eget kortstratego. Saml dit hold og erobr modstandernes fane ved hjælp af samarbejde, strategi og overblik! Ø-stratego er en helt særlig måde at opleve øen på, når man skal finde de bedste udkigsposter, gemmesteder og baser. Aktiviteten kan foregå både ude og inde.

Min. 10 personer

100 kr. pr. person

Laser Tag (1½ time)

 

Er du kampklar?! På Ungdomsøen har du mulighed for at gå i krig i et gammelt søfort. Opdelt i to hold dyster I med laserpistoler i fortets underjordiske gange. Find ud af, hvem der sigter bedst, og hvilket hold, der lægger den bedste taktik!

Min. 10 personer

100 kr. pr. person

WOOP – et interaktivt GPS-løb (1½ time)

Oplev øen på egen hånd på det virtuelle, interaktive GPS-løb, der fører jer rundt mellem kanonstillinger og raketplatforme. Løbet består af en række ledetråde, der skal indsamles for at finde frem til målet. De(n) første til at gennemskue alle gåder og ledetråde og finde målet vinder. Aktiviteten foregår udendørs.

Min. 10 personer

100 kr. pr. person

Aktiviteter I selv kan facilitere

Havespil

Ungdomsøens udvalg af de klassiske havespil giver frisk luft til både krop og sjæl.

Fri afbenyttelse

Kajak

Tag en tur i det blå i en af Ungdomsøens havkajakker. En tur i Ungdomsøens kajakker er på eget ansvar og må kun ske i Ungdomsøens havn.

 

150 kr. pr. stk.

Paddleboard

Test balancen og dine evner på usikkert underlag med Ungdomsøens stand-up paddleboards. Det er for alle niveauer, så længe man ikke er bange for at blive våd. Brug af Ungdomsøens paddleboards er på eget ansvar og må kun ske i Ungdomsøens havn.

150 kr. pr. stk.

Sauna

Turen i bølgen blå er forfriskende året rundt, men bliver lige en tand bedre af et saunabesøg efterfølgende. Ungdomsøens sauna er placeret på den vestlige strand med smuk udsigt ind over København.

Sauna med gør-det-selv-optænding

600 kr. pr. time

Brænde til sauna

175 kr.

Tillæg: Ungdomsøen tænder op i sauna

200 kr. pr. stk.

Ungdomsøens aktivitetsrum

Gemt inde i fortets mure ligger den tidligere ammunitionsgang, hvor militæret har opbevaret krudt og kugler. Nu er det en aktivitetsgang med plads til aktiviteter i alle afskygninger. Her finder du blandt andet

  • Bastard Cafés brætspilsrum med brætspil for enhver smag, og indretning der indbyder til hyggelige stunder,
  • Verdensmålsrummet, der er skabt af unge verdensmålsambassadører fra Verdensmålsakademiet, hvor du eksempelvis kan tage en selfie med dit yndlings verdensmål,
  • Københavns Ungdomsskoles tegneværksted, hvor kreativiteten frit kan flyde ud på papiret,
  • et krearum, hvor man kan arbejde med upcycling og genbrug ved for eksempel at give gammel tøj nyt liv,
  • et playstationrum med playstations, sofaer, skærme og videospil,
  • et hyggeligt frirum med plads til afslapning os refleksion skabt af engagementsgruppen FRIRUM fra Ungdomsøens frivillige ungefællesskab,
  • og et poolbord, der er stillet op efter ønske fra Ungdomsøens frivillige ungefællesskab.

Aktivitetsrummene står altid åbne og er gratis at benytte sig af – altid.

Vi sidder klar til at hjælpe med at finde den helt rette aktivitet til dit selskab, også hvis I er færre end 10 personer. Kontakt os blot på konference@ungdomsoen.dk.

Gå til konferencer, møder og events eller læs om vores faciliteter.

 

Vil du høre mere om jeres muligheder hos Ungdomsøen?

Skriv en mail til os på konference@ungdomsoen.dk

Du er også velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem klokken 9.00 og 16.00.

Ring til os på 20 40 59 99.