fbpx

Velkommen til Ungdomsøen

Hold jeres arrangement omgivet af danmarkshistorie og vild natur på Middelgrundsfortet lige ud for København. Det tidligere søfort sikrer, at jeres oplevelse bliver noget ud over det sædvanlige og byder blandt meget andet på grønne omgivelser og en eminent udsigt over København og Øresund. Her er alle aldre velkomne og sejlads til øen bliver skræddersyet efter jeres behov.

 

Vil I holde jeres næste møde eller konference hos os?

Skriv en mail til os på konference@ungdomsoen.dk

I er også velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem klokken 10.00 og 15.00
 + 45 20405999

Vi er allerbedst til de arrangementer, hvor jeres faglige og sociale møde skal have et tvist. Med sjove og udfordrende aktiviteter og mindeværdige omgivelser danner Ungdomsøen ramme om både workshops, medarbejderdage, kundeevents, modeshows, koncerter, udviklingsdage, produktlanceringer, sommerfester og meget mere.

Læs om alle vores mødepakker her.

Ungdomsøen kombinerer rå omgivelser, bakkede udendørsområder og det brusende hav med attraktive lokaler og indbydende forplejning til jeres arrangement for alt fra 5 til 250 personer. Her er jeres gode oplevelse og uforglemmelige besøg i fokus, uanset om I skal fordybe jer fagligt eller være aktive sammen.

Dybt inde i fortet er der lyse sale, mødelokaler og spisesale, og mellem de grønne bakker finder I Hangar C, som er vores store konferencesal med plads til 250 gæster.

Øen gemmer også på flere mindre lokaler med plads til workshops, og i en gammel kanonstilling kan I samles i vores smukke nyetablerede amfiteater. Har I et ledigt øjeblik kan I gå på opdagelse i fortets kilometerlange gange eller nyde udsigt over hav og storby.

Ungdomsøen blev bygget som Middelgrundsfortet i 1890 til 1894, og er verdens største kunstigt anlagte ø uden fast landforbindelse. Øens militære forhistorie er nænsomt bevaret i den omfattende renovering fra 2015 til 2019, så I kan opleve de imponerende rammer.

I dag er Ungdomsøen drevet af unges engagement og fungerer som en platform, hvor unge får støtte i at udvikle sig, har plads til at drømme stort, skaber unikke oplevelser og bliver en del af nye fællesskaber.

Når I booker jeres arrangement på Ungdomsøen, støtter I samtidig op om hele Danmarks ungdoms udviklingsplatform, frirum og fællesskab.

SEJLADS TIL UNGDOMSØEN

Turen til Ungdomsøen starter på kajen i Nyhavn, på Magretheholm, ved Langelinie eller i Kastrup Havn. Eller måske har I et helt særligt sted, som I gerne vil hentes? Så klarer vi også den!

Er I til fart og blæst i håret, så er en hæsblæsende tur i RIB-BÅD den perfekte måde at komme til øen. I kan også vælge den mere rolige sejlads med Spar Shipping, hvor I sejler ud fra Nyhavn. Eller måske I hellere vil leje en skonnert, en gammel fiskerbåd eller noget helt tredje. Mulighederne er mange og bookingafdelingen sidder klar til at hjælpe jer videre.

Det er naturligvis også muligt at anløbe kajen i egen båd mod et havnegebyr.

Fra sidste uge i april til sidste uge af oktober sejler Spar Shipping i fast rutefart fra Nyhavn til Ungdomsøen flere gang dagligt. Du finder afgangstider på deres hjemmeside.

Fra slutningen oktober til slutningen af april sejles der på udvalgte dage til almindelige billetpriser. Datoer og afgange findes her. Det er hele året muligt for større grupper at arrangere sejlads på andre tidspunkter end de planlagte sejladser.

Læs mere om vores faciliteter eller aktiviteter.

Vil du høre mere om jeres muligheder hos Ungdomsøen?

Kontakt os på konference@ungdomsoen.dk eller +45 20405999