fbpx

Velkommen til Ungdomsøen

Gå ombord på båden i København, nyd den smukke sejltur og gå i land på Ungdomsøen. Her bliver I mødt af det historiske fort med snørklede gange, grønne bakkede landskaber omgivet af det brusende hav og med en fantastisk udsigt ind mod København.

 

Ungdomsøen er en dynamisk platform i et historisk og råt fort. Vi tilbyder derfor unikke rammer til jeres konferencer, møder og events med plads til op til 2000 gæster. Her er de rustikke omgivelser og den historiske atmosfære nænsomt bevaret, så I kan opleve de imponerende rammer, når I udforsker øen. Ungdomsøen er drevet af unges engagement og aktiviteter, og de vil byde jer velkommen på kajen med stolthed, gæstfrihed og værtskab i særklasse.

Læs om vores faciliteter, aktiviteter, forplejning og priser.

Uanset om I skal fordybe jer fagligt eller være aktive sammen, kan vi tilbyde jer helt særlige rammer. Dybt inde i fortet er der lyse sale, mødelokaler og spisesale. Mellem de grønne bakker finder I Hangar C, som er vores store konferencesal med plads til 250 gæster. Rundt i fortet er der flere mindre, spændende lokaler med plads til workshops. I kan gå på opdagelse i det grønne og bakkede udendørsareal, og I kan samles i vores smukke amfiteater eller opleve udsigten over havet og ind over storbyen.

Allerbedst er Ungdomsøen til de arrangementer, hvor jeres faglige og sociale møde skal have et tvist. Øen byder på en bred vifte af sjove, udfordrende aktiviteter og unikke oplevelser. I de mindeværdige rammer kan I afholde jeres workshop, medarbejderdag, kundeevent, modeshow, koncert, teambuilding-event, produktlancering og sommerfest.

Ungdomsøen kombinerer rå omgivelser, bakkede udendørs områder og det vilde hav med attraktive lokaler og indbydende forplejning til jeres arrangement. Her er jeres gode oplevelse og spændende besøg i fokus.

Ungdomsøen blev bygget i 1890 til 1894 og hed dengang Middelgrundsfortet. Det er verdens største kunstigt anlagte ø uden fast landforbindelse. Fortet er et unikt stykke danmarkshistorie, som blev opført som en del af Københavns befæstning. I dag er Ungdomsøen en platform for store oplevelser og nye fællesskaber.

SEJLADS TIL UNGDOMSØEN

Turen til Ungdomsøen starter på kajen i Nyhavn, på Magretheholm, ved Langelinie eller i Kastrup Havn. Eller måske har I et helt særligt sted, som I gerne vil hentes? Så klarer vi den!

I kan sejle med rutebåd fra Nyhavn og starte dagen med en hyggelig sejltur på en halv time, eller booke en RIB-sejlads som får jer ud på Ungdomsøen på bare 10 adrenalinpumpende minutter.

Måske I hellere vil leje en skonnert, en gammel fiskerbåd eller noget helt tredje? Mulighederne er mange!

Det er naturligvis også muligt at lægge til med egen båd mod et mindre havnegebyr.

Fra sidste uge i april til sidste uge af oktober sejler Spar Shipping i fast rutefart fra Nyhavn til Ungdomsøen flere gang dagligt. Du finder afgangstider på deres hjemmeside.

Fra slutningen oktober til slutningen af april sejles der på udvalgte dage til almindelige billetpriser. Datoer og afgange findes her. Det er hele året muligt for større grupper at arrangere sejlads på andre tidspunkter end de planlagte sejladser.

Læs mere om vores faciliteter, aktiviteter, forplejning og priser.

Vil du høre mere om jeres muligheder hos Ungdomsøen?

Skriv en mail til os på konference@ungdomsoen.dk

Du er også velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem klokken 9.00 og 16.00

Ring til os på 20 40 59 99