Virksomhed, dagsmoede paa Ungdomsoen
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Forplejning på Ungdomsøen

På Ungdomsøen har vi en dygtig ø-kok, som vil forkæle jer med lækkert mad af lokale, økologiske og sæsonprægede råvarer. Vi tilbyder både morgenmad, sunde snacks, nyfortolket smørrebrød, sociale middag og lækre desserter samt kokkeskole. Én ting er sikker; når I spiser et måltid på Ungdomsøen, sætter I tænderne i madens bæredygtige fremtid.

Forplejning bookes senest 14 dage i forvejen gennem konference@ungdomsoen.dk.

Det er ikke tilladt at medbringe egen forplejning, herunder drikkevarer, til Ungdomsøen. Mad bestilles gennem os, og drikkevarer kan købes i vores kiosk på kajen.

Morgendagens måltid

En del af vores vision er, at vi ønsker at forstyrre, udfordre og rykke grænserne for hvordan, vi tænker og gør. Det afspejles også i vores madprofil, hvor I vil opleve noget andet end "det vi plejer".

Hos os kredser måltidet om bæredygtig produktion, sæsonens råvarer og et så lille globalt aftryk som muligt. Sammen med vores dygtige ø-kok er I med til at skabe den nye normal for et måltid. Man kan sige, at I sætter tænderne i vores bud på madens bæredygtige fremtid.

Et måltid på Ungdomsøen kombinerer lokal produktion med økologi og kampen mod madspild med et bærende fokus på grøntsager og alternative proteiner. Alt sammen for at jeres spiseoplevelse bliver så bæredygtig som muligt uden at gå på kompromis med smagen.

Hør om mulighederne for forplejning ved at kontakte os på konference@ungdomsoen.dk.

Smørrebrød 280423 02
Forplejning, Thomas, ovnstegte kartofler
Snacks 280423 05
Forplejning, Thomas, brød
Forplejning, Thomas, friske jordbær
Forplejning, Thomas, tomater på buffet
Forplejning, Thomas, skaldyrskål
Smørrebrød 280423 07
Snacks 280423 01
Smørrebrød 280423 01

Vi tilbyder

  • Sunde snacks såsom frisk frugt, grøntsagsstænger med hummus og puffede risnudler
  • Bagværk og desserter såsom rarbarberkage med kardemommecreme eller kardemommesnurre
  • Vegetarisk og nyfortolket smørrebrød med eksempelvis knuste kartofler og rygeostecreme eller "hønsesalat" på svampe og med jordskokkechip
  • Sociale middage med en lækker sammensætning af sæsonens råvarer. Her kunne menuen eksempelvis stå på bulgursalat og gryderet med hvide asparges og kogte og syltede svamp
  • Mulighed for tilkøb af kød til måltiderne

Ungdomsøens kokkeskole

På Ungdomsøen kan I også udfordre jer selv og jeres samarbejdsevner til kokkeskole. Her lærer ø-kokken Thomas fra sig om madlavning over bål med naturens råvarer. Sammen skaber I et måltid, som bare smager bedre, fordi I har været sammen om det.

Kokkeskole på Ungdomsøen med mad over bål, BL, erhverv
Ungdoms O Kokkeskole BL 021 2048px
Ungdoms O Kokkeskole BL 009 2048px
Bål Madlavning 2020 03 01 Emil Lyders 1
Ungdoms O Kokkeskole BL 005 2048px