fbpx

Øktionærforum

Tilmelding påkrævet
Tilmeld dig her

Del din viden og bliv klogere på, hvordan vi sammen giver unge indflydelse og styrker engagement.

Øktionærforum er en dag, hvor vi bygger broer, skaber dialog og knytter bånd mellem Ungdomsøens partnerorganisationer, engagerede unge og andre interesserede. Denne gang deler vi viden og bliver klogere på, hvordan vi giver unge endnu mere indflydelse og styrker engagement.   

Mød folk – mødested for demokrati og dannelse, der træner unges demokratiske færdigheder, FRAK, der engagerer unge fra boligblokken og dem, der engagerer sig i Ungdomsøen – lige fra de unge, der bor på øen et helt år, til Fonden Ungdomsøens bestyrelse. 

Ungdomsøens ø-kok byder på en lækker frokost i øens unikke rammer, og der vil blive serveret en kop kaffe om eftermiddagen.

Vi runder dagen af med en intim og intens koncertoplevelse med to af de karismatiske unge kunstnere fra bandet Søn, der med ungdommelig livserfaring sætter musik og tekst til udfordringerne for den generation, de selv er en del af.   

Da vi er en ungdomsø, vil vi udfordre det klassiske netværksmøde, og vi opfordrer derfor alle til at tage en eller flere unge fra deres organisation eller personlige netværk med på dagen!  

Arrangementet er gratis, men der er begrænset antal pladser, så tilmeld jer hurtigst muligt via linket i venstre side.