fbpx

Ø-råd for unge og engagerede

Tilmelding påkrævet
Tilmeld dig her

Ø-rådet – Ungdomsøens demokratiske organ

Søndag d. 20. juni er der ø-råd for Ungdomsøens engagerede og interesserede unge.

Til dette ø-råd stilles der skarpt på ø-rådets formål, form og procedurer samt ØRA’s (Ø-Rådets Arbejdsgruppe) rolle. 

Der er rig mulighed for at få direkte indflydelse på, hvordan ø-rådet skal se ud i fremtiden. Husk også at du som altid kan byde ind med punkter til dagsordenen ved at sende dem til ØRA på bliv.hort@ungdomsoen.dk.

Ø-rådet er åbent for alle unge i Danmark og for engagerede, der deltager aktivt i Ungdomsøens fællesskab. På ø-rådet bliver øens dagligdag debatteret. Formålet med de fire årlige Ø-råd er at sikre unges trivsel og indflydelse på Ungdomsøen. Ø-rådet er derfor for dig, der vil have indflydelse på øens demokrati. Her kommer man uden rygmærke, i kraft af sig selv, og er med til at diskutere, udvikle og skabe strukturer for engagement og frivillighed på Ungdomsøen. 

Du tilmelder dig via linket i venstre side.

Tidspunkter er inklusiv færgesejlads.

Det sker også…

Hvis én dag ikke er nok, kan du og dit projektteam også deltage i arbejdsweekenden for alle engagerede, der foregår rundt om projektcampen.
Klik her for at læse mere om og tilmelde dig arbejdsweekenden.

Vi afholder også projektcamp for unge engagerede og partnerorganisationer, der gerne vil give dem selv et kompetenceløft Ungdomsø-style, udvikle deres projekter og møde andre unge, der arbejder med fede projekter.
Klik her for at læse mere om og tilmelde dig projektcampen.