fbpx

NAT I NATUREN PÅ UNGDOMSØEN

Pris: Fra kr. 100
Audience: ALLE
Tilmelding påkrævet
BESTIL NAT I NATUREN BILLET

VÆR MED TIL NAT I NATUREN PÅ UNGDOMSØEN

Få skærpet sanserne i mørket og kom tættere på den natur, der er aktiv, når du normalt ligger i din seng. For når mørket falder på, åbner en ny verden af oplevelser sig på Ungdomsøen.

Ungdomsøen er udvalgt som et af 10 nationale hot spots for NAT I NATUREN, og du vil på dagen, aftenen og natten kunne opleve et væld af gratis naturaktiviteter til sat musikalske oplevelser arrangeret af de mange involverede organisationer, der står bag NAT I NATUREN.

Du kan blandt andet opleve aktiviteter fra Havhøst, De unge naturvejledere, Bibliotekerne, Musikkollektivet KUNE, Ungdomøsen, Danmarks Naturfredningsforening, spejderkorps mv. Og så kan du fremfor alt blot nyde en nat under åben himmel i godt selskab med gode venner, familie mv. Det eneste du betaler for er nemlig din transport og evt. mad – Til NAT I NATUREN har Ungdomsøen åbnet øen for gratis overnatning i eget telt.

Bestil din billet på billetlinket her på siden.

Praktisk info

Overnatning
Der er denne dag gratis at overnatte på Ungdomsøen i eget telt. For overnatning i Shelters og sovesale kontakt booking@ungdomsoen.dk

Mad
Det er muligt at medbringe eget mad og tilberede det i Ungdomsøens udekøkkener eller over bål. Du kan også købe aftensmad og morgenmad som en del af din billet.

Aktiviteter
Alle aktiviteter til NAT I NATUREN 2. maj er gratis at deltage i. Programmet opdateres løbende – hold øje med Ungdomsøens hjemmeside og sociale medier.

Transport
Sejltider fra Nyhavn til Ungdomsøen 2. maj (seljtid ca. 25 minutter) – Du vælger dine sejltider til og fra Ungdomsøen når du bestiller din billet.

Afgang 2. maj  fra Nyhavn:

Kl. 14.00
Kl. 15.30
Kl. 17.15
Kl. 19.00
Kl. 20.30

Afgang 2. maj fra Ungdomsøen:

Kl. 18.15
Kl. 19.45
Kl. 21.15
Kl. 22.30
Kl. 23.30

Afgang 3. maj fra Ungdomsøen:

Kl. 10.15
Kl. 13.00

Læs mere om det landsdækkende NAT I NATUREN initiativ, der er en del af Vores Natur www.voresnatur.dk/aktivitet/nat-naturen-paa-ungdomsoeen