fbpx

KUNE festival 2022

Firedages festival på Ungdomsøen fra 20. til 24. juli 2022

I juli 2022 vender KUNE tilbage til Ungdomsøen med deres firedages festival. Festivalen er en fejring af skandinavisk undergrundskultur indenfor blandt andet elektronisk musik og installationskunst. Med fællesskab, samliv og diversitet i centrum inviterer KUNE til en festival, der opfordrer til at gå på opdagelse i sig selv, sine medmennesker og sine omgivelser.

KUNE ønsker at skabe en intim festivaloplevelse, der værdsætter diversitet i alle former. KUNE festival 2022 byder blandt andet på mere end 100 timers musik og kunst. Over 70 kunstnere og artister skaber stemningen gennem musik og kunst, mens Ungdomsøen skaber den unikke ramme om festivalen.

Følg med i facebookeventet for at få de seneste opdateringer.

Billetsalget starter i januar 2022.

KUNE er et københavnsk kunstkollektiv, der arbejder for at skabe oplevelser med et stort fokus på hjerte og personlighed. Ordet “kune” betyder “sammen” på esperanto (et sprog opfundet af L. L. Zamenhoff i 1887). Navnet repræsenterer kollektivets baggrund: en gruppe tilsyneladende forskellige mennesker, kulturelt og ideologisk, der samledes omkring musikken og med en intention om at skabe noget for andre. Læs mere om KUNE på deres facebookside.