fbpx

Er du øens nye vært?

Tilmelding påkrævet
Læs mere om eventet her

Er du Ungdomsøens nye vært?

Foråret er over os, og med det følger en ny højsæson for gæster på Ungdomsøen. Derfor leder vi nu efter en flok unge, der har lyst til at gøre Ungdomsøen til et fedt sted at besøge hen over sommeren!

Værtsrollen
Som vært bliver du en del af et frivilligt fællesskab, der brænder for at gøre Ungdomsøen til et sjovt, åbent og forstyrrende sted at være. Værterne står for at tage imod gæster (heriblandt rundvisning og indkvartering), bemanding af kiosken, samt at hjælpe til med arrangementer som fx Åben Ø.
Vores højsæson løber fra april til oktober, så vi håber, at du har tid og lyst til at bruge en weekend eller tre i denne periode på Ungdomsøen.

Hvorfor blive vært?
Du skal blive vært, hvis du

  • kan lide at tale med mange forskellige mennesker
  • har lyst til at komme helt ind bag kulissen på Ungdomsøen
  • har lyst til at blive en del af et fantastisk fællesskab af unge engagerede

Du får altså mulighed for at opleve en ø, der summer af liv, men også en helt stille solnedgangsaften på kajen med en is og en håndfuld gode kammerater.

Program
På introdagen vil du få en rundvisning på øen, høre om Ungdomsøens vision og dogmer, og blive introduceret nærmere til værtsrollen.
Ungdomsøen sørger for frokost og sejlads, og det er gratis at deltage.

Se mere om dagens indhold via tilmeldingslinket i venstre side.

Nysgerrig?
Synes du det lyder spændende, eller er du blevet nysgerrig på, om det kunne være noget for dig? Så kan du tilmelde dig til vores introdag for nye værter. Dagen er for alle, der har lyst, og du binder dig altså ikke til noget. Du finder tilmeldingslinket i venstre side.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du sende dem til engagement@ungdomsoen.dk.

 

Se Natasha, Emma og Lærke fortælle om værtsrollen og Ungdomsøens fællesskab i videoen her: