fbpx

FRIRUM

Tilmelding påkrævet
Tilmeld dig her

Velkommen til FRIRUM - En camp for unge med og uden psykiske diagnoser

Her kan du tilmelde dig FRIRUM – en camp, hvor unge med og uden diagnoser mødes på Ungdomsøen og nedbryder tabuer om psykisk sygdom gennem unikke fælles oplevelser.

Det er oplevelserne og de gode historier, der er i centrum for FRIRUM. Det er et rum til refleksion, information og vilde oplevelser, du aldrig glemmer. 

Her sætter vi mennesket før diagnosen! Derfor bliver det ikke delt, hvem af deltagerne, der har diagnoser, og hvem der ikke har

Frirum skaber sociale aktiviteter på Ungdomsøen i havet ud for København. Her skal vi lære os selv og hinanden bedre at kende gennem fede oplevelser. I løbet af weekenden får du en gruppe og en vejleder, som du kommer til at opleve FRIRUM sammen med. Du kommer til at sove sammen med andre, og det er helt ok, hvis du har brug for en pause.

Hvem kan deltage på Frirum?
Er du mellem 16-22 år og nysgerrig på at deltage i et socialt fællesskab med mod på fede udfordringer? Har du lyst til at møde andre unge som dig og unge, som er anderledes end dig selv? Så er du mere end velkommen på FRIRUM!

Der er kun 10 pladser, som bliver fordelt efter først til mølle, så tilmeld dig nu, hvis du vil med.

Hvad koster det?
Campen er helt gratis. Melder du fra opkræver vi dog et gebyr på 100 kr.

Spørgsmål?
Skriv til frirum@ungdomsoen.dk.