fbpx

Arbejdsweekend med Ø-råd for alle nuværende og nye engagerede

Arbejdsweekend og Ø-råd på Ungdomsøen er for alle nuværende og nye frivillige.

I arbejdsweekenderne er der tid til, at du kan arbejde på et eller flere projekter i et team af engagerede. Samtidig er der god mulighed for at opleve Ungdomsøen og blive en del af Ungdomsøens fællesskab, da de forskellige teams vil møde hinanden til fællesspisning morgen, middag og aften.

Er du ikke en del af et team endnu og vil du gerne være med? Så skriv til: engagement@ungdomsoen.dk, så hjælper vi dig med at finde det helt rette team af engagerede, alt efter hvad du interesserer dig for.

Du kan se en oversigt over de eksisterende teams, som du kan blive en del af her.

Er du ikke så meget til projektarbejde?

Ø’xplorer er et team af engagerede, der altid er i fuld gang med praktisk arbejde på arbejdsweekender. De løser alverdens opgaver på øen og det kræver ikke nogen særlig erfaring at deltage. Så har du lyst til ”bare” at arbejde praktisk i fællesskab med andre unge og opleve Ungdomsøen derigennem – så er Ø’xplorer, det rette hold for dig.

I løbet af weekenden vil der være et Ø-råd. Formålet med de 4 årlige Ø-råd er at sikre unge trivsel og indflydelse på Ungdomsøen. Ø-rådet er derfor for dig, der vil have indflydelse på øens demokrati.  Her kommer man uden rygmærke, i kraft af sig selv, og er med til at diskutere, udvikle og skabe strukturer for engagement og frivillighed på Ungdomsøen.

PRAKTISK INFORMATION

Dato: 25. – 27. juni (fra fredag ca. kl. 16.00 – til søndag eftermiddag ca. kl. 15.00) Ø-rådet er lørdag d. 26. juni. Det er også muligt udelukkende at deltage i Ø-rådet.

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingslinket kommer op på https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/ senest 1 måned før eventet. Tilmeldingsfristen er søndag d. 20. juni

Hvem: Alle nuværende og nye engagerede med et ungt sind.

Forplejning: Der er fuld forplejning hele weekenden og vi tager alle madhensyn, der er brug for.

Pris: Du dækker selv transportudgifter til København, men sejlads til Ungdomsøen, ophold og forplejning er gratis. Vi giver tilskud på 200 DKK til unge, der krydser en af de store broer.

Overnatning: Overnatning foregår på sovesale op til 9 personer med tilhørende bad og toilet. Det er også altid muligt at overnatte i shelter eller medbragt telt.

Medbring: sovepose, liggeunderlagen (hvis du sover ude), lagen, håndklæde, tøj til vejret og toiletting. Husk praktisk arbejdstøj, hvis du skal arbejde med Ø’xplorer.

Spørgsmål: kontakt engagement@ungdomsoen.dk