fbpx

Arbejdsweekend

Tilmelding påkrævet
Tilmeld dig her

Arbejdsweekend på Ungdomsøen for alle engagerede

I arbejdsweekenderne er der tid til, at du kan arbejde på et eller flere projekter i et team af engagerede. Samtidig er der god mulighed for at opleve Ungdomsøen og blive en del af Ungdomsøens fællesskab, da de forskellige teams vil møde hinanden til fællesspisning morgen, middag og aften.

Er du ikke en del af et team endnu og vil du gerne være med? Så skriv til: engagement@ungdomsoen.dk, så hjælper vi dig med at finde det helt rette team af engagerede, alt efter hvad du interesserer dig for.

Du kan se en oversigt over de eksisterende teams, som du kan blive en del af her.

Er du ikke så meget til projektarbejde?

Ø’xplorers er et team af engagerede, der altid er i fuld gang med praktisk arbejde på arbejdsweekender. De løser alverdens opgaver på øen, og det kræver ikke nogen særlig erfaring at deltage. Så har du lyst til at udføre praktisk arbejde i fællesskab med andre unge og opleve Ungdomsøen derigennem, er Ø’xplorers, det rette hold for dig.

Det sker også..

Om søndagen er der ø-råd for alle interesserede unge og engagerede. Ø-rådet er Ungdomsøens demokratiske organ, der skal sikre unges trivsel og indflydelse på Ungdomsøen.
Klik her for at læse mere om og tilmelde dig ø-rådet.

Vi afholder også projektcamp for unge engagerede og partnerorganisationer, der gerne vil give dem selv et kompetenceløft Ungdomsø-style, udvikle deres projekter og møde andre unge, der arbejder med fede projekter. Det foregår lørdag d. 19. juni.
Klik her for at læse mere om og tilmelde dig projektcampen.

PRAKTISK INFORMATION

Dato: 18. – 20. juni (fra fredag ca. kl. 16.00 – til søndag eftermiddag ca. kl. 17.45) Tidspunkter er inklusiv færgesejlads.

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingen bliver åbnet tirsdag d. 1. juni kl. 12.00 på https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/. Tilmeldingsfristen er fredag d. 11. juni.

Hvem: Alle nuværende og nye engagerede med et ungt sind.

Forplejning: Der er fuld forplejning hele weekenden og vi tager alle madhensyn, der er brug for. Husk blot at gøre opmærksom på allergener og præferencer i din tilmelding.

Pris: Du dækker selv transportudgifter til København, men sejlads til Ungdomsøen, ophold og forplejning er gratis. Vi giver tilskud på 200 DKK til unge engagerede, der krydser minimum én af de store broer.

Overnatning: Overnatning foregår på sovesale op til 9 personer med tilhørende bad og toilet. Det er også altid muligt at overnatte i shelter eller medbragt telt.

Medbring: Sovepose, liggeunderlag (hvis du sover ude), lagen, håndklæde, tøj til vejret og toiletting. Husk praktisk arbejdstøj, hvis du skal arbejde med Ø’xplorer.

Spørgsmål: Kontakt engagement@ungdomsoen.dk