fbpx

Arbejdsweekend for engagerede

Arbejdsweekend på Ungdomsøen er for alle nuværende og nye frivillige.

På arbejdsweekenden er der tid til, at du kan arbejde på et eller flere projekter i et team af engagerede. Samtidig er der god mulighed for at opleve Ungdomsøen og blive en del af Ungdomsøens fællesskab, da de forskellige teams vil møde hinanden til fællesspisning morgen, middag og aften.

Er du ikke en del af et team af engagerede endnu og vil du gerne være med? Så skriv til: engagement@ungdomsoen.dk, så hjælper vi dig med at finde det helt rette team, alt efter hvad du interesserer dig for.

Du kan se en oversigt over de eksisterende teams, som du kan blive en del af her.

Er du ikke så meget til projektarbejde?

Ø’xplorer er et team af engagerede, der altid er i fuld gang med praktisk arbejde på arbejdsweekender. De løser alverdens opgaver i fællesskab på øen og det kræver ikke nogen særlig erfaring at være med i Ø’xplorer teamet. Så har du mest lyst til at give dig i kast med praktisk arbejde i et hyggeligt fællesskab med andre unge – så er Ø’xplorer det rette hold for dig.

OBS: Grundet regeringens restriktioner frem til 28. februar er denne weekend kun for engagerede, der ønsker at arbejde med Ø’xplorer på drift og praktisk arbejde på øen.

PRAKTISK INFORMATION

Dato: 12. – 14. februar (fra fredag ca. kl. 16.00 – til søndag eftermiddag ca. kl. 15.00)

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingslinket kommer op på https://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/ senest 1 måned før arrangementet. Tilmeldingsfristen er søndag d. 7. februar.

Hvem: Alle nuværende og nye engagerede med et ungt sind.

Forplejning: Der er fuld forplejning hele weekenden og vi tager alle madhensyn, der er brug for.

Pris: Du dækker selv transportudgifter til København, men sejlads til Ungdomsøen, ophold og forplejning er gratis. Vi giver transporttilskud på 200 DKK til unge, der krydser en af de store broer. Husk at opbevare din kvittering.

Overnatning: Det er muligt at overnatte i sovesal, shelter eller medbringe eget telt til teltpladsen.

Medbring: sovepose, lagen, håndklæde, tøj til vejret og toiletting. Husk praktisk arbejdstøj (hvis du skal arbejde med Ø’xplorer).

Spørgsmål: tag fat i os på engagement@ungdomsoen.dk