fbpx

Arbejdsweekend & Projekt-camp 23.-25. oktober

Tilmelding påkrævet
Læs mere om eventet her

Arbejdsweekender på Ungdomsøen er for alle nuværende og nye engagerede frivillige.

Arbejdsweekender på Ungdomsøen er for alle nuværende og nye engagerede frivillige. I arbejdsweekenderne er der tid til, at du kan arbejde på et eller flere projekter i et team af frivillige. Samtidig er der god mulighed for at blive en del af Ungdomsøens fællesskab, da de forskellige teams vil møde hinanden til fællesspisning morgen, middag og aften.    

Er du ikke en del af et frivilligteam endnu og vil du gerne være med? Så skriv til: engagement@ungdomsoen.dk, så hjælper vi dig med at finde det helt rette team til dig.
Du kan se en oversigt over de eksisterende frivilligteams, som du kan blive en del af, her. Du kan kontakte tovholderen direkte, hvis du gerne vil være med eller har spørgsmål.  

Weekenden byder også på en projekt-camp, som er et tilbud til alle frivilligteams. I projekt-campen undervises der i forskellige projektværktøjer. I vil som team få værktøjer til at gå fra idé til handlingsplan, hjælp til at organisere og planlægge jeres projekt, værktøjer til at facilitere gode møder, budget og økonomistyring og meget mere. Nærmere program følger.       

Projekt-campen ligger tidsrummet 10.00-14.00 både lørdag og søndag. 

PRAKTISK INFORMATION 

 Hvornår: Afgangs- og ankomsttidspunkt kommer snarest op i tilmeldingenhttps://ungdomsoen.nemtilmeld.dk/ Hold øje her på siden.

Hvem: Alle nuværende og nye frivillige med et ungt sind.  

Program: Hvert frivilligteam står for deres eget program og mødes på tværs til fællesspisning morgen, middag og aften.

Pris: Du dækker selv transportudgifter til København, men sejlads til og fra Ungdomsøen samt forplejning er gratis. Vi giver tilskud på 200 DKK til unge, der krydser en af de to store broer.

Overnatning: Overnatning foregår på sovesale op til 9 personer med tilhørende bad og toilet.  

 Medbring: Sovepose, lagen, håndklæde og toiletting.  

Spørgsmål: Kontakt engagement@ungdomsoen.dk  

GODT AT VIDE 

Hvordan er min selfie-dækning?
Der er masser af Wi-Fi, så du kan dele årets bedste outdoor billeder og hashtagge løs med #ungforung #ungdomsøen og meget mere! Mobildækningen er elendig, så hvis du skal ringe efter pizza, er det bedst på Wi-Fi opkald. 

Skal jeg tage mine swagger jeans og hippe sneakers med?
Den holder måske på gåturen ned ad Nyhavn mod færgen, men så stopper det også ved landgangsbroen. Er du med på byggeholdet, kommer vi til at arbejde  – arbejdshandsker, slidte t-shirts og blå kansasbukser bliver du sikkert lykkelig for. Men hey! Du vil være smuk, uanset hvad du har på.