fbpx

Projekt- og arbejdsweekend

Tilmelding påkrævet
Tilmeld dig her

For dig, der har lyst til at arbejde med et projekt eller Ungdomsøens fysiske rammer.

Arbejds- og projektweekend på Ungdomsøen den 26. til 28. november er for alle, der har lyst til at bruge tid på øen og deltage i et hyggeligt fællesskab med andre engagerede unge. Der vil både være mulighed for at give sig i kast med projektarbejde i sit (nye) projektteam og mulighed for at prøver kræfter med praktisk arbejde i øens fysiske rammer.

Hvis du har lyst til at arbejde med et projekt kan du hoppe med i en allerede eksisterende projektgruppe eller opstarte en ny sammen med andre unge.

Hvis du har lyst til at udføre praktisk arbejde er det vigtigste, at du har lyst og gåpåmod til at prøve nye ting af. Der er mange forskellige opgaver, og der er helt sikkert også en lige til dig.

Tilmeld dig via linket i venstre side, hvis du vil med på ø-eventyr.

Program for weekenden

Fredag mødes vi og hilser på hinanden, inden vi går i gang med at arbejde på vores projekter. Vi fortsætter med arbejdet lørdag og rydder op søndag.

Husk

  • praktisk tøj (arbejdstøj, en lækker sweater, gode sko, varme sokker, en vindtæt jakke…)
  • sovepose og lagen
  • liggeunderlag, hvis du vil sove udenfor

Ungdomsøen sørger for mad og snackpause i løbet af weekenden.

Brænder du for at planlægge?

Inden vi byder velkommen på kajen, skal weekenden planlægges. Hvis du er vild med logistiske udfordringer, samle 1000+ puslespil og drømmer om at planlægge og afvikle events på en ø, er det dig, vi har brug for i planlægningsteamet! Det er for dig, der har lyst til at prøve kræfter i et team på tværs af unge engagerede og sekretariatsansatte, og har lyst til at lægge en arbejdsindsats frem til weekenden den 26.-28. november. Skriv til vores engagementskonsulenter på engagement@ungdomsoen.dk, hvis det er lige netop dig, vi mangler.

Kommer du langvejs fra?
Ungdomsøen giver op til 200 kr. i rejserefusion til alle, der krydser minimum én af de store broer.