Spejdere

DSC03846

I 2014 fik en gruppe spejdere en vanvittig god idé, og det er takket være dem, at vi i dag kan byde jer velkommen til Ungdomsøen – en ø for hele Danmarks ungdom.

Selvom vores dogmer lyder anderledes end dem, du kender fra spejderverden, er Ungdomsøen sprunget ud af spejderidentitet, og du kan opleve spejder-DNA'et, når du besøger øen med din patrulje, gruppe, division eller kursus.

"Jeg tog på Ungdomsøen for at opleve det fællesskab, der er i spejderverden, et andet sted. Og det er det, øen kan. Det er det, øen er fucking god til,"

– Sebastian Hillbrandt, Giv-Et-År-engageret og DDS'er

Eventmagerens grundpakke

Vores eventpakke er den grundpakke, som hjælper dig de første skridt på vejen hen imod at skabe en fantastisk oplevelse på hele Danmarks ungdomsø. Sammen bygger vi forplejning, lokaler og øvrige faciliteter på grundpakken, så du får det helt rigtige fundament for dit arrangement.


Grundpakken består af

IMG 1934
Eventmagerens grundkit
NIS09501
Crew fra Ungdomsøen
DSC04642
Adgang til

Eventmagerens grundkit

• 2 sakse
• 2 almindelige ruller tape
• 1 rulle gaffatape
• 1 stikdåse
• 1 forlængerledning 10 meter
• 1 kabeltromle
• Printerpapir
• 2 gange print á max 50 ark per gang
• 5 sprittuscher
• 10 kuglepenne
• 1 hæfte- og hullemaskine
• 1 hobbykniv/schweizerkniv

Crew fra Ungdomsøen

• 2 timers teknisk assistance (for eksempel til at trække strøm)

• 1 ø-person tilknyttet fra ankomst og fire timer frem

• 30 minutters digitalt forberedelsesmøde med eventafvikler

Adgang til

• Tomt køleskab til opbevaring af fødevarer

• Service til 50 personer (flad tallerken, bestik, vandglas,

kaffekopper, 8 vandkander)*

• Trillebør og trækvogn under hele opholdet

* Afhentes og tilbageleveres af arrangøren. Leveres tilbage til udleveringsstedet i samme stand som man fandt det.

Transport

Der er én måde at komme til Ungdomsøen på, og det er ved at sejle. I kan enten sejle selv, gå ombord på færgen i Nyhavn eller booke en actionpræget sejltur.

Færgen sejler i fast rutefart fra Nyhavn tirsdag-søndag fra maj til oktober. Det er også muligt at booke færgen på andre tidspunkter. Turen fra Nyhavn til Ungdomsøen tager en halv time. Se afgangstider og book jeres færgebilletter på sparshipping.dk.

Er I til fart og vind i håret, kan vi anbefale en RIB-sejlads. RIB står for Rigid Inflatable Boat, og de hurtige gummibåde sejler op mod 60 knob (110 km/t). RIB-turen skyder jeres tur til Ungdomsøen i gang med et adrenalinsus og er oplagt til polterabender og fødselsdage, der skal være lidt ud over det sædvanlige. Kontakt Ungdomsøens bookingafdeling på booking@ungdomsoen.dk eller ring til os på +45 20 40 59 99, hvis I er interesserede i hæsblæsende tur til Ungdomsøen.

Ungdomsøens havn er åben for alle, og I er også velkomne til selv at sejle ud til os og lægge til mod et havnegebyr. For kajakker, paddleboards og lignende lyder gebyret på 40 kroner per person på 31 år eller derover og 70 kroner per person på 31 år eller derover, som ankommer i øvrige fartøjer. Det er gratis for alle på 30 år og derunder at lægge til i Ungdomsøens havn. Læs mere om havnens forhold på siden "Lystsejlere" her på hjemmesiden. [indsæt link til lystsejler-siden]

NIS00545
IMG 2060
Bningen Fuld færge 2019 08 24 UØ
Både i havnen
2

Mad og drikke

Når I planlægger jeres tur til Ungdomsøen, skal I huske, at I selv skal have mad med.

Vi har gasgrill og udekøkkener til rådighed, I kan låne, og det er muligt at leje bålfade og bålgrejskasser samt at købe brænde, hvis I ønsker at tilberede jeres medbragte mad over båd. I kan selvfølgelig også selv medbringe bålfade, bålgrej og brænde, hvis I skal bruge noget helt bestemt. Vi har også økser, I kan låne til at kløve brændet i mindre stykker.

Hvis I vil køre luksusspejd-stilen, kan I booke vores Foodlab. Det er indrettet som et skolekøkken med flere mindre stationer og et større mini-industrikøkken. Det booker I ved at skrive til booking@ungdomsoen.dk.

Mens I er på øen, kan I gå på opdagelse i vores kiosk, som ligger i hovedindgangen, hvor der står "1890" over døren. Her kan I finde snacks, kolde forfriskninger og lette måltider som kopnudler og havregrød. Derudover kan I også købe Ungdomsø-merchandise, som er skabt af øens frivilligt engagerede unge.

Har I planlagt udendørs spisning, men bliver overrasket af regn og blæst, så henvend jer i kiosken. Her vil øens personale se på mulighederne for at finde et sted, I kan sidde i ly for vejret.

Det er også muligt at købe forplejning gennem Ungdomsøen, hvis I er en større gruppe, som besøger øen. Dette skal forudbestilles gennem vores bookingafdeling på booking@ungdomsoen.dk.

Kurs festival 7
Ungdoms O Kokkeskole BL 038 2048px
NIS00433
NIS00310
Nat i Naturen2021 Ungdomsøen13
Nat i Naturen2021 Ungdomsøen16
03 DSC03718

Faciliteter

På Ungdomsøen er der mange spændende lokaler og overnatningsmuligheder. I kan både sove i telt, shelter og sovesal, og I kan leje indendørs samlingslokaler, som eksempelvis vores spisesale, hvis I har brug for det. Skal I holde stort lejrbål, kan vi anbefale vores amfiteater, som er bygget i en gammel kanonstilling. Her der masser af plads til lejrbålssketches og ristede skumfidsuer. Se en oversigt over alle vores faciliteter på siden her. [indsæt link til "Alle faciliteter")

Bål i Amfi
Amfiteatret
2021 03 10 Ungdomsøen Rum 0274 kopier
Hangar C
Lokaler 11
Raketværkstedet

Amfiteatret

DSC04823
Ktionærforum 2021 Ungdomsøen06
Ktionærforum 2021 Ungdomsøen22

Hangar C

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

2021 03 10 Ungdomsøen Rum 0219 kopier
2021 03 10 Ungdomsøen Rum 0238 kopier
2021 03 10 Ungdomsøen Rum 0245 kopier
2021 03 10 Ungdomsøen Rum 0260 kopier
NIS00483
NRE Pjulefrokost dec2019 UØ 5
NRE Pjulefrokost dec2019 UØ 6
Vært

Raketværkstedet

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Sed posuere consectetur est at lobortis.

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Maecenas faucibus mollis interdum. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas faucibus mollis interdum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.

Lokaler 7
Lokaler 8
Lokaler 9
Lokaler 2
2020 03 01 Ungdomsøen 0263
IMG 2164
NNE06

Ungdomsøens Robin Hood-model

Alle er velkomne på Ungdomsøen, men vi skal huske, at Ungdomsøen er en platform, som skabes og udvikles af, med og for unge. For at gøre øen så tilgængelig for unge som overhovedet muligt, er der forskel på priser på øen. Det betyder, at ungegrupper og foreninger, der arbejder med unge under 30 år, får en rabat på 30% på langt de fleste ting, man kan købe eller booke på Ungdomsøen. Hvis man er 31 år eller derover, så er man med til at holde prisen nede for unge og derved gøre det muligt for mange flere unge at besøge Ungdomsøen. Det kalder vi Ungdomsøens Robin Hood-model.

Søg penge til at besøge Ungdomsøen

Ofte stillede spørgsmål

Vi skal ud og rive ned

hvad de blå har bygget op

Ægte åben ø-kultur

Når I besøger Ungdomsøen, kan der være flere forskellige grupper med hvert deres formål på øen. Det skaber god dynamik, og det er naturligt at hilse og være nysgerrige på øens øvrige gæster. Sådan skaber vi nemlig en ø, hvor alle føler sig hjemme, og hvor vi tager allerbedst hensyn til hinanden.

IMG 2597