Ungdommens folkemøde 20232
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Nyhedsbrev for engagerede - oktober

Kære engagerede,

Det har været den dejligste sensommer måned på Ungdomsøen, hvor vi har haft mulighed for at nyde det fantastiske vejr og endnu flere ø-vibes.

Vi kan se tilbage mod en fed september, hvor vi både har markeret os ude i landet, til Ungdommens Folkemøde, men også til den seneste Ungdomsø-weekend den 22. til 24. september. Her samledes vi blandt andet 50 både nye og tidligere engagerede, hvor vi fik skabt en ny energi og udviklet ø-fællesskabet.

Da vi stadig er et nyt team i Team Engagement, lærer vi nyt hver dag, og hver gang vi snakker med jer engagerede! Vi sætter stor pris på alle jeres kommentarer og tanker, som altid kommer med et smil og et ønske om at udvikle en fed ø og et fedt ungefællesskab. Har man en idé eller andet, kan vi altid kontaktes på engagement@ungdomsoen.dk.

Vi ser frem til at skabe endnu flere fede arrangementer sammen med jer i fremtiden! Husk at vi har åbent hele året rundt, og at I kan komme ud med færgen hele vinteren (og endda fortsat til unge-priser)!

De bedste hilsner fra Team Engagement

September måned stod blandt andet på event med Ungeråd KBH. Her deltog Ungdomsøens ungeobservatører Augusta og Emma i en interessant paneldebat om unges indflydelse

Kommende arrangementer

Ungdomsø-weekend Special den 13. til 15. oktober

Vi kombinerer fællesskab, frisk luft og hygge med et gratis førstehjælpskursus! Til denne Ungdomsø-weekend Special kan du lære at tage ansvar og håndtere en førstehjælpssituation med ro i maven. Som altid er weekenden også til dig, der drømmer om at være en del af et ungefællesskab og bruge øen som platform til at arbejde med dine egne ideer og projekter. Skynd dig at få din plads på førstehjælpskurset her.

Hyggelige efterårsdage på Ungdomsøen den 14. til 22. oktober
Du kender øen, men gør din familie? Efterårsferien nærmer sig, og Ungdomsøen inviterer til en skøn familiedag på øen. Det er den perfekte mulighed for at tilbringe tid sammen med familien og samtidig vise dem rundt på Ungdomsøen. Vi har planlagt familievenlige aktiviteter, som for eksempel en spændende skattejagt rundt i fortets hemmelige kroge, og så skruer vi op for efterårshyggen, når vi mødes rundt om bålet og rister skumfiduser sammen. Det bliver magisk. Tilmeld jer her. 🍂

Halloween den 31. oktober
Kat og Caspar står for at arrangere det fedeste halloween event på fortet. Det her vil du ikke gå glip af! Vi kan godt love, at det bliver virkelig uhyggeligt, så hvis du kan lide et godt gys, er det nu du skal melde dig til her. Til eventet, ’Halloween på fortet’, træder du ind i en verden fyldt med mystik og uhygge, når du skal opklare et spændende mysterium om en forsvunden soldat. Vi kan næsten ikke vente!

Arbejdsaftener
Til vores arbejdsaftener mødes vi hver anden onsdag i lige uger, hvor vi sammen trækker i arbejdstøjet og udvikler på øen sammen. Her arbejder vi meget konkret med doing above learning-dogmet, hvor vi som fællesskab prøver ad og handler. Man kan også fordybe sig i egne projekter eller hjælpe til med aftensmaden. Som altid er det oplagt både for nye og tidligere engagerede! Vil du med? Så tilmeld dig næste arbejdsaften her.

Ungdomsø weekend workshop29
Ungdomsø weekend workshop20
Ungeråd event giv en fuck 9848
Ungeråd event giv en fuck 9878
Ungdomsø weekend workshop24 smuk udsigt

Nyt fra ungefællesskabetKristian står bag årets værk
Tidligere GEÅ’er, Kristian, er kunstneren bag årets værk, som blev skabt i forbindelse med Ungdomsøens fødselsdag. Værket er et smukt postkort i ægte Ungdomsø-vibes med bålet i fokus. Nu er det muligt at hente postkortet i kiosken på øen og sende det til en kær – helt gratis! Læs om Kristians fine tanker bag værket her.

Ungdommens folkemøde var en succes
Den 7. september drog GEÅ’erne afsted mod Ungdommens Folkemøde, hvor de afholdt deres Pop-Up event ’Længes du også efter magt?’ Over hundrede unge strømmede hen til lykkehjulet, hvor de vandt præmier, reflekterede over ungemagt og lærte mere om Ungdomsøen. Se flere billeder fra Pop-Up eventet her.

Tak for Ungdomsø-weekend
Den 22. til 24. september afholdte vi Ungdomsø-weekend, hvor vi samlede næsten 50 tidligere og nye engagerede til en weekend med plads til udvikling af nye projekter, inspiration fra de engagerede og masser af ø-hygge. I løbet af weekenden fik vi blandt andet etableret to nye engagementsgrupper, der skal engagere sig omkring den grønne opstilling på øen og trivsel hos unge. Hold øje med de kommende spændende initiativer og arrangementer fra dem!

Ungdommens folkemøde 20231
Ungdommens folkemøde 202311
Ungdommens folkemøde 20239
Ungdommens folkemøde 20236

Nyt fra sekretariatet

Caroline er startet som Event og Ø-koordinator
Ronja, som man har kunnet møde ude på øen i dagligdagen og til mange events, er sejlet videre fra Ungdomsøen. Vi har kun at sige – tak for alt det gode arbejde! I hendes sted er Caroline startet som Event og Ø-koordinator. Caroline kender allerede øen exceptionelt godt, da hun har arbejdet som eventafvikler indtil nu. Velkommen til!

Kender du en sej projektleder eller Fundraisingchef?
Så er det nu, du skal prikke vedkommende på skulderen eller skrive, hvis det er dig, der læser med! Ungdomsøen søger nemlig hele to ildsjæle til at komme med på teamet. Den ene er en stærk projektleder, der skal lede og udvikle større projekter - som eksempelvis øens fremtidige havn. Det er en spændende stilling, som du kan læse mere om her. Den anden stilling er Program- og fundraisingchef, da vi desværre siger farvel til Lasse Jensen, som stopper på Ungdomsøen og har sidste dag den 30. november 2023.

Tak for at læse med! Vi ses på øen!