Venner i solnedgang
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Nyhedsbrev for engagerede – maj 2023

Ohøj alle sammen

Så er sommersæsonen ENDELIG i gang! Færgen sejler, og I kan snildt komme herud. Det betyder også, at vi nu er på udkig efter årets sommerværter. Så hvis du har lyst til at bruge et par dage af din sommerferie på ægte ø-manér, så skal du slå til nu! Du kan både komme selv eller sammen med en ven eller tre. Det er både en unik og smadderhyggelig måde at bruge ferien på – blå himmel, frisk luft, ø-vibes – og så er det mad, sejlads og overnatning inkluderet. Så hvis du nu ikke har råd eller lyst til at tage til Ibiza, så har du her et perfekt alternativ.

Skriv endelig til Julie (julie.baggesen@ungdomsoen.dk) hvis du har spørgsmål. Ellers skal du bare skynde dig at tilmelde dig.

Vi glæder os sådan til at se jer alle sammen på øen i løbet af sommeren!

Kærlig hilsen Team Engagement

Kommende arrangementer

Eksamenseksil den 9. til 12. maj

Fordyb dig i din eksamen sammen med andre unge til eksamenseksil. Vi får besøg af en lektor fra Roskilde Universitet, som holder vejledningssessioner, der er mulighed for at bruge øens kajakker og paddleboards, og så kan du møde andre unge, som også er i fuld gang med eksamensforberedelserne. Prik din studiegruppe på skulderen og meld jer til her. Tilmeldingsfrist er i dag, mandag den 1. maj.

Arbejdsaften og workshop den 10. maj

Her kan du hjælpe til med praktiske opgaver på øen eller få tid til at arbejde på dit eget projekt. Vi giver sejlads, aftensmad og snacks. Læs mere om arbejdsaftenerne og tilmeld dig her. Til denne arbejdsaften kan du også få indflydelse på hvordan, vi skaber en fed tidslinje, der fortæller om alle de timer, der er blevet lagt i at skabe Ungdomsøen fra 2015 til i dag og ind i fremtiden. Hvis du vil deltage i workshoppen, så vælg "eget projekt" når du tilmelder dig.

Ungdomsø-weekend den 26. til 28. Maj

Ungdomsø-weekender byder på hygge, socialt samvær, nye ø-venner og et spændende program. Denne gang sætter vi fokus på, hvordan vi hver især kan gøre en forskel i vores hverdag. Læs mere om Ungdomsø-weekenden og tilmeld dig på NemTilmeld.

Poesirefugium den 26. til 28. Maj

Ungdomsø-weekender byder på hygge, socialt samvær, nye ø-venner og et spændende program. Denne gang sætter vi fokus på, hvordan vi hver især kan gøre en forskel i vores hverdag. Der er én plads tilbage, så det gælder om at være hurtig på tasterne, hvis det lyder som noget for dig. Tilmeld dig her.

Spejderdage på Ungdomsøen den 2. til 4. juni

For alle spejdere på 12 til 25 år fra hele landet. To overnatninger i shelter, telt eller bivuak på Ungdomsøen, fuld forplejning og god mulighed for at møde andre spejdere. Weekenden er arrangeret af Freja og Caroline, som er Giv-Et-År-engagerede på Ungdomsøen. Tilmeld dig og dine spejderkammerater her.

Foto: Anders Halkjær

Nyt fra fællesskabet

Freja og Caroline vil dele Ungdomsøen med endnu flere spejdere

Freja og Caroline, som bor på Ungdomsøen, har begge gået til spejder i en stor del af deres liv. Nu vil de gerne dele Ungdomsøen med andre spejdere, så de kan kombinere de to fællesskaber, de holder allermest af. Læs Caroline fortælle om hvorfor hun synes, det er vigtigt at holde spejderdage på Ungdomsøen på tværs af de fem spejderkorps i Danmark.

Se Elsebets lækre billeder fra Ungdomsø-weekenden i marts

Elsebet fra kommunikationsgruppen deltog i Ungdomsø-weekenden tilbage i maj med sit kamera i hånden. Mens vi venter på at komme til Ungdomsø-weekend igen den 26. til 28. maj, drømmer vi os tilbage til de hyggelige stunder, vi delte i marts.

Husk at vi også gerne vil se og dele dine billeder, hvis du vil dele dem med os. Hvis du har billeder fra en tur til Ungdomsøen, du gerne vil dele, kan du sende dem til kommunikation@ungdomsoen.dk.

Nyt fra sekretariatet

Du kan stadig nå at blive praktikant i Team Kommunikation og hjælpe Linne og Mariann med at lave indhold til øens Tiktok, Instagram, Facebook og LinkedIn. Læs mere om den mulighed her.

Foto: August Clemmensen