fbpx

Er du mellem 15 og 30 år, og bor du i Københavns Kommune? Så tag dine venner med på Ungdomsøen og få gratis overnatning hver lørdag fra maj til oktober! 

Københavns Kommune og Ungdomsøen er gået sammen om at give en gave til ungefællesskaber og vennegrupper i hele kommunen for at øge trivslen blandt unge.

Hver lørdag giver vi gratis overnatning og køkkenfaciliteter på Ungdomsøen, der ligger kun 30 minutter fra Nyhavn. På Ungdomsøens 70.000 eventyrlige kvadratmeter kan du tage fodboldklubben med ud på jeres årlige sommertur, få inspiration til jeres næste sang i bandet eller tage dine roomies med ud for at møde forskellige unge, når vi tænder fælles bål om aftenen.

Turen til Ungdomsøen giver jer mulighed for at komme lidt væk fra en presset hverdag og ud til et frirum, hvor der er plads til at slappe af, mulighed for at fordybe sig i projekter og ikke mindst komme tættere på hinanden igen efter to år med fysisk afstand og adskillelse. Øen er et pusterum væk fra storbyen og et fristed for hele Danmarks ungdom, og den ligger kun en kort sejltur fra København. 

Vi giver unge københavnere adgang til køkken og overnatning efter princippet først til mølle – I skal selv sørge for at købe færgebilletterne eller finde en ven med en båd, der vil sejle jer. Send os en mail på booking@ungdomsoen.dk, hvor du skriver ”Københavnertur” i emnefeltet og book teltplads eller senge på en af vores sovesale til dig selv og dine venner.   

Om aftenen tænder vi bål i amfiteateret, hvor alle, der er på øen, kan mødes under åben himmel.
Men ellers er det helt op til jer selv, om I vil bruge tiden på at fare vild i gangene på det tidligere militærfort, hoppe i havnen og blive varmet igennem i saunaen, spille brætspil, mødes om poolbordet, udfolde jeres kreativitet i vores krea-rum eller udnytte de mange andre muligheder, der gemmer sig på det 70.000 eventyrlige kvadratmeter. Det er kun fantasien, der sætter grænser for jeres besøg, og vi glæder os til at se, hvad I finder på.

Tag dine venner fra basket, ballet eller fra blokken med ud på Øresund og få Ungdomsøen helt ind under huden.