fbpx

Ungdomsøen er åben for udendørs besøg.

Hvis du ønsker at besøge Ungdomsøen, skal du have læst og forstået vores corona-retningslinjer. Vær også opmærksom på, at der er krav om at fremvise en negativ Covid-19 test, der er max 72 timer gammel, hvis du ønsker at gå i land på Ungdomsøen.

Læs mere om vores Corona tiltag og retninglinjer her: https://ungdomsoen.dk/besoeg/covid-19/

______________________________________________________________________________

Velkommen i Ungdomsøens Havn 

I Ungdomsøens Havn skal der betales et havnegebyr på 70 kr pr person på 26 år eller derover, der træder i land på øen. Personer på 25 år eller derunder lægger gratis til i Ungdomsøens Havn. 
Havnegebyret betales på MobilePay 383588 eller med betalingskort i Ungdomsøens kiosk i Vestre Indgang. 

Det er forbudt at kaste anker i Ungdomsøens Havn samt rundt om øen. Se dit søkort for nærmere præcision. 

Er du i tvivl om, hvor du må lægge din båd, eller har du brug for hjælp? Spørg Ungdomsøens personale eller frivillige for vejledning.

Havneforhold

Havnen anduves bedst i dagslys. Efter mørkets frembrud er indsejlingen markeret med rød og grøn lanterne på henholdsvis østre og vestre molehoved. Derudover er der på kajen placeret to hvide båker, der også er markeret med lys, som viser den anbefalede kurs til indsejling. 

Ungdomsøens Havn består hovedsageligt af rå sten- og betonsider. Husk derfor godt med fendere, hvis du ønsker at lægge til.  

Der er frit brug af Ungdomsøens toilet- og badefaciliteter, når man træder i land. Disse faciliteter er tilgængelige hele døgnet. 

Der er mulighed for opfyldning af vand samt mulighed for strøm. Da vi kun har to eltavler på kajen, henviser vi til, at man tager hensyn til andre sejlere i havnen. Det kan desuden være en fordel at medbringe lange kabler.
I hver tavle er der følgende strømudtag: 

  • stk DK 230v 
  • stk 230V 16A CEE 
  • stk 400V 16A CEE 
  • stk 400V 63A CEE 

Der er ikke mulighed for kran eller tømning af kloak i Ungdomsøens havn. 

Der forefindes ikke tankanlæg på Ungdomsøen. 

Forplejning 

Ungdomsøen har ingen restaurant. Du kan købe snacks og forfriskninger i kiosken, som findes i vestre indgangsparti.  

Det er tilladt at grille på kajen. Medbring egen grill eller kontakt Ungdomsøens frivillige eller personale for leje af gasgrill og gas. Det er også muligt at leje en bålpakke med bålfad og bålgrej til at lave mad over bål. 

Der er udendørs sejlerkøkken til fri afbenyttelse. 

Overnatning 

Det er tilladt at overnatte i egen båd i Ungdomsøens havn. Det koster 40 kr pr person for unge på 25 år eller derunder og 60 kr pr person for voksne på 26 år eller derover. Dette gebyr tillægges havnegebyret på henholdsvis 0 kr og 70 kr.  

Ønsker du at overnatte i en af Ungdomsøens shelters eller nyrenoverede sovesale, skal du kontakte personalet eller de frivillige på øen. Det er også muligt at sove i telt på Ungdomsøens lejrplads. Har du ikke telt med, kan dette lejes i kiosken. Priser for overnatning er fra 50 kr for unge (på 25 år eller derunder) og fra 90 kr for voksne (på 26 år eller derover). 
Det anbefales at booke overnatning på forhånd. Dette gøres via booking@ungdomsoen.dk 

Læs mere om mulighederne for overnatning på Ungdomsøen under Besøg øen.

 

Har du spørgsmål til anduvning af Ungdomsøens havn? Skriv til info@ungdomsoen.dk.  

 

Velkommen til Ungdomsøen