fbpx

Ungdomsøen indeholder hemmelige rum, underjordiske gange, gamle kanonstillinger, masser af gemmesteder.  Oppe på øen finder du skranter, skråninger, raketplatforme  og en helt fantastisk udsigt. Her er højt til himlen, masser af hav og plads til alt fra små picnics til store festivaller.

Når du ankommer til Ungdomsøen kan du finde en infofolder i kiosken i Vestre Porterne, som ligger i indgangen ved pavillonen på kajen. Den kan du tage med dig og bruge, mens du er på øen.

Herunder kan du se oversigtkort over øens tre Niveauer:

Niveau 00 finder du blandt andet ankomst og afgang for færgen, Ungdomsøens kiosk ligger i Vestre Porterne og er markeret med et “i” på kortet.
Inde i øen er der industrikøkken, spisesale, toiletter, badefaciliteter, mødelokaler, værelser og aktivitetsrum. Der er mulighed for at gå på oplevelse i øens indre og du kan finde trapper der fører til øens ydre top, som vi kalder “Terræn”. Rundt langs øen på det grønne areal er der teltpladser, udekøkkener, toiletter og bålsteder.

 

 

Niveau 01 ligger en størstedelen af Ungdomsøens sovesale.  Der direkte adgang til kanonstillinger og ydre arealer og her ligger også det store mødelokale, Raketværkstedet.

 

 

 

Terræn. Her oppe på toppen af øen, finder du blandt andet kanonstillinger, shelters, konference salen Hangar C og skolekøkkenet FoodLab.  Der er platforme hvor der før i tiden har stået radarer og raketter, hvor du nu kan nyde den vilde udsigt ud over Øresund.
Der nogle indgange til Ungdomsøen underjordiske gange og tunneller og et par trapper der fører ned til værelserne på Niveau 01.