fbpx

Ungdomsøen er åben året rundt!

På Ungdomsøen står vi altid klar til at byde dig velkommen. Uanset om du kommer alene, med venner eller som en del af en større gruppe, venter, der mange spændende oplevelser på øen. Dog ikke om mandagen, hvor øen holder lukket, så vi kan lade batterierne op og gøre klar til endnu flere glade gæster. Færgen sejler heller ikke mandag.
Tag på en endagstur eller overnat i historiske omgivelser midt i Øresund. Få en rundvisning eller gå på opdagelse på egen hånd. Lav mad over bål, hop en tur i sauna eller udforsk øen med vores sjove og spændende aktiviteter. Mulighederne er uendelige!

Her på siden kan du finde informationer, der kan hjælpe dig i planlægningen af dit besøg på Ungdomsøen.

Virksomheder, organisationer og andre større grupper henvises til siden konferencer, møder og events.

Sejl til Ungdomsøen

Der er én måde at komme til Ungdomsøen på, og det er ved at sejle. Du kan enten sejle selv, gå ombord på færgen eller tage en actionpræget sejltur.

Sejl selv
Ungdomsøens havn er åben alle dage hele året. Det er gratis for alle på 30 år og derunder at lægge til i havnen. Er du 31 år eller derover er der et havnegebyr på 40 kr. pr. person i kajak/på paddleboard og 75 kr. pr. person i øvrige fartøjer.

Havnegebyret betales ved ankomst på Mobilepay 383588 eller med betalingskort i Ungdomsøens kiosk, der ligger i vestre indgangsparti, hvor der står “1890” over døren. Havnegebyret gælder for besøg fra kl. 09.00 til kl. 21.00. Ankommer du først efter kl. 21.00, eller ønsker du at overnatte i din båd, skal du betale havnegebyr samt overnatningsgebyr på 75 kr. pr. person på 26 år eller derover.

Læs mere om Ungdomsøens havn på siden For lystsejlere.

Tag færgen
Sparshippings færger sejler i rutefart fra Nyhavn seks dage om ugen fra april til oktober. Fra oktober til april sejles der på udvalgte dage. Du kan se afgangstider og købe billet til færgen på Sparshippings hjemmeside.

Det er hele året muligt for større grupper at arrangere sejladser på andre tidspunkter end de fastlagte rutesejladser. Dette aftales direkte med Sparshipping.

Kom op i fart med RIB-sejlads
Det er muligt at booke en sejlads med Ungdomsøens egen RIB, Agnes, eller med vores samarbejdspartner, Actionboat. Der er plads til 12 personer i bådene, der kan sejle op til 60 knob (110 km/t).

Kontakt booking@ungdomsoen.dk for at høre mere og booke en RIB-sejlads.

Mad og drikke på Ungdomsøen

Vi har en lille kiosk på Ungdomsøen. Den finder du i vestre indgangsparti, hvor der står “1890” over døren. I kiosken kan du købe drikkevarer, snacks og merchandise.

Ønsker du at tilberede medbragt mad, er der bålpladser, udendørskøkkener og gasgrill til fri afbenyttelse. Brænde kan købes i kiosken.

Der er desuden indendørs køkkenfaciliteter samt mulighed for at booke Foodlab eller leje en eller flere af vores spisesale. Hvis du vil høre mere om disse faciliteter og eventuelt leje en køkkenfacilitet, skal du kontakte vores bookingafdeling på booking@ungdomsoen.dk.

Har du planlagt udendørs spisning men bliver overrasket af regn og blæst, så henvend dig i kiosken. De vil se på mulighederne for at finde et sted, I kan sidde i ly for vejret.

Der er muligt at købe forplejning igennem Ungdomsøen. Dette skal forudbestilles. Kontakt booking@ungdomsoen.dk for at høre mere.

Aktiviteter på Ungdomsøen

På Ungdomsøen er der altid noget at lave. At nyde solnedgangen bag København eller gå på opdagelse i det gamle fort kan være kæmpe oplevelser i sig selv. Du kan også udforske Ungdomsøen med afsæt i vores aktiviteter for både hjernegymnasten, sportsudøveren, den kreative sjæl og alle andre.

Nogle aktiviteter bliver faciliteret af øens engagerede unge, mens andre bare står og venter på at blive opdaget rundt omkring i fortet. Der er både indendørs og udendørs aktiviteter, og der er helt sikkert en aktivitet, der passer til dit besøg.

Læs mere om Ungdomsøens aktiviteter på siden Aktiviteter.

Overnatning på Ungdomsøen

Der er mange muligheder for at overnatte på Ungdomsøen. Vi har overnatningsmuligheder både indenfor og udenfor:

  • Teltplads fra 70 kr. pr. person
  • Shelterplads fra 105 kr. pr. person
  • Sovesal fra 140 kr. pr. person

Der er mulighed for at tilkøbe dyner, puder, sengelinned og håndklæder, og der udlejes telte, liggeunderlag og soveposer i kiosken.

Kontakt booking@ungdomsoen.dk for priser på overnatning. Vi anbefaler, at du booker på forhånd, hvis du vil være sikker på at der er plads.

Du er også velkommen til at overnatte i egen båd. Det koster 40 kr. pr. person for unge på 30 år eller derunder og 60 kr. pr. person på 31 år eller derover. Prisen tillægges havnegebyret.

Se flere faciliteter

I vores bookingkatalog kan du få et overblik over vores faciliteter og kigge lidt nærmere på de forskellige muligheder, der er for at leje lokaler på Ungdomsøen.

Økonomi ved besøg på Ungdomsøen

Prisdifferentiering på Ungdomsøen
Alle er velkomne på Ungdomsøen, men vi skal huske, at Ungdomsøen er en platform, som skabes og udvikles af, med og for unge. For at gøre øen så tilgængelig for unge som overhovedet muligt, er der forskel på priser på øen. Det betyder, at unge får en rabat på 30% på langt de fleste ting, man kan købe eller booke på Ungdomsøen. Hvis du er 31 år eller derover, er du med til at gøre det muligt for mange flere unge at besøge Ungdomsøen.

Søg støtte til at bruge Ungdomsøen
Det er muligt at søge tilskud til aktiviteter på Ungdomsøen hos flere fonde og nogle af øens samarbejdspartnere. Ungdomsøen hjælper gerne godt på vej i ansøgningsprocessen. Læs mere om mulighederne i Ungdomsøens guide til at søge støtte.

Virksomheder, organisationer og andre større grupper henvises til siden konferencer, møder og events.

 

Ungdomsøen tager imod ledsagerkort.

 

Har du spørgsmål vedrørende dit besøg på Ungdomsøen?

Skriv til booking@ungdomsoen.dk hvis det drejer sig om booking af faciliteter, aktiviteter eller arrangementer.

Skriv til info@ungdomsoen.dk hvis du har generelle spørgsmål og henvendelser.

Du er også velkommen til at ringe på bookingtelefonen, 20 40 59 99, hverdage fra 10.00 til 15.00.

Har du booket et arrangement på Ungdomsøen, og har du spørgsmål om ø-forhold, kan du ringe på 52 11 12 25 tirsdag til fredag kl. 10:00-12:00.

Hvis du ikke fik besvaret dit spørgsmål her på siden, kan du også prøve at gå videre til vores besvarelser på de oftest stillede spørgsmål.

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Ungdomsøen.