fbpx

Ungdomsøen er åben året rundt!

Åben for dig der vil på besøg alene eller som en del af en gruppe og opleve alt hvad Ungdomsøen kan tilbyde. Du kan både komme på endagstur eller blive nogle dage. Afholde møder og events.  Få en rundvisning og lave mad over bål. Afvikle sine egne aktiviteter eller bruge Ungdomsøens eksisterende tilbud. Mulighederne er uendelige!

Henvendelser omkring nye bookinger skal sendes til booking@ungdomsoen.dk eller ring til vores booking telefon på 20 40 59 99

Når vi skriver tilbage til dig, må du gerne have overvejet: Hvornår du ønsker at booke øen? Hvor mange I kommer? Hvilke aktiviteter ønskes? Medbringes egen mad eller ønskes forplejning? Find inspiration til besøget herunder.

I vores bookingkatalog kan du få et overblik over vores faciliteter og kigge lidt nærmere på de forskellige muligheder der er, hvad enten du kommer alene eller som en større gruppe.

Tag et kig og skriv til booking@ungdomsoen.dk for at høre mere eller booke dit besøg. Virksomheder henvises til  afsnittet Til virksomheder.

Herunder finder du information, der kan hjælpe dig i din planlægning af et besøg på Ungdomsøen.

Bemærk: Alle priser er inkl. moms

Ankomst i egen båd

Ved ankomst i egen båd skal der betales et havnegebyr.

Det er gratis for alle på eller under 25 år. Er du 26 år eller derover koster det 70kr pr person.

Havnegebyr gælder for besøg mellem 09.00-21.00 alle ugens dage. Ved overnatning i egen båd tillægges et gebyr på 60kr pr person (40 kr for unge på eller under 25 år). Overnatning på lejrpladsen, shelters eller sovesal bookes på lige vilkår med andre besøgende. Kontakt gerne vores bookingafdeling for mere info.

Havnegebyr betales ved ankomst til mobilepay: 383588 eller med kreditkort i Ungdomsøens kiosk i Vestre Indgang.

Overnatning på Ungdomsøen

Der er masser af muligheder for at overnatte på Ungdomsøen. Vi har både overnatningsmuligheder udenfor og indenfor, priser fra:

 • Teltplads (OBS. i eget telt)
  • Unge under 26 år: 50 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 90 kr. pr. person per nat
 • Shelterplads
  • Unge under 26 år: 70 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 125 kr. pr. person per nat
 • Sovesale med plads til 4 personer
  • Unge under 26 år: 200 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 310 kr. pr. person per nat
 • Sovesale med plads til 8 personer
  • Unge under 26 år: 160 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 250 kr. pr. person per nat
 • Sovesale med plads til 10 personer
  • Unge under 26 år: 120 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 190 kr. pr. person per nat

Der er også mulighed for at tilkøbe dyner/puder/sengelinned/håndklæder.
Telte, liggeunderlag og soveposer udlejes i kiosken.

Hvis I vil være sikre på at få en sovesal eller shelter helt for jer selv, så kontakt booking for at aftale nærmere.

Gør brug af vores indendørs faciliteter på Ungdomsøen

Vi har møderum og -lokaler der passer til alle størrelser af grupper. Uanset om I kommer 4 personer eller 250, finder vi et lokale der passer til jer. Se vores bookingkatalog for at få et indtryk af lokalerne og skriv en mail til booking@ungdomsoen.dk med jeres ønsker og behov, så  kan vi hjælpe jer med at finde det bedste lokale til jeres arrangement eller gruppe.

Mad og drikke på Ungdomsøen

Vi har en lille Kiosk i Vestre Porterne som er den store port/indgang nærmest København. Her kan du købe drikkevarer, snacks og merchandise. Ønsker du at tilberede medbragt mad, er der udendørskøkkener med gasgrill og bålpladser til fri brug. Brænde og gas kan købes i kiosken.
Ungdomsøen har også indendørs køkkenfaciliteter. Hvis du vil høre mere om dem og eventuelt leje et køkken, skal du kontakte vores booking afdeling.

Der er mulighed for at leje en eller flere af vores spisesale eller booke hele Foodlab, hvor der er langborde til fællesspisning. Har du planlagt udendørs spisning, men bliver overrasket af regn og blæst? Henvend dig da til Ungdomsøens frivillige og personale, der vil henvise til et sted, du kan spise i stedet.

Der er også muligt at købe forplejning igennem os. Kontakt vores booking afdeling, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Aktiviteter/grej på Ungdomsøen

Ungdomsøen er til for at blive brugt aktivt. Derfor har vi mange forskellige aktiviteter, hvor man blandt andet kommer rundt i øens kroge og lære lidt mere om øens historie, nutid og fremtid. Vi tilbyder både teambuildingaktiviteter, ting der udfordrer dit hoved og din fysik, samt rundvisninger hvor vi fortæller om Ungdomsøen og øens historie. Alle vores aktiviteter varer 1-1,5 time og koster fra kr. 50 per person.

Se aktiviteter for at læse mere om Ungdomsøens udbud af aktiviteter.

Brug øen på egen hånd

Der er også mulighed for at låne grej til egne aktiviteter. Vi har blandt andet fiskestænger,  Nerf-guns og et helt rum fuld af brætspil fra Bastard Café. Det er muligt at spille en omgangs Ø-Stratego og der er fire O-løbsruter på øen. Ø-Løbsruterne kan du finde her.
På den gamle ammunitionsgang dybt inde i fortet, er der forskellige aktivitetsrum. Her kan man blandt andet finde Visionsrummet, hvor man kan læse om drømme og visioner for øen og Verdensmålsrummet, hvor der er forskellige muligheder, som tager udgangspunkt i FNs 17 Verdensmål. Spørg evt. i kiosken eller skriv til booking hvis du vil sikre dig at aktiviteterne er ledige.

Søg tilskud til at bruge Ungdomsøen

Det er muligt at søge tilskud til aktiviteter på Ungdomsøen hos flere fonde og samarbejdspartnere. Ungdomsøen hjælper gerne godt på vej i ansøgningsprocessen.
Læs mere om mulighederne for at søge støtte her

Transport/Sejlads til Ungdomsøen

Fra sidste uge i april til sidste uge af oktober sejler Spar Shipping i fast rutefart fra Nyhavn til Ungdomsøen flere gang dagligt. Du finder afgangstider på deres hjemmeside.

Fra slutningen oktober til slutningen af april sejles der på udvalgte dage til almindelige billetpriser. Datoer og afgange finder her. Det er hele året muligt for større grupper at arrangere sejlads på andre tidspunkter end de planlagte sejladser.

Derudover kan du købe sejladser med vores egen RIB-båd, Agnes, hvor der er plads til 12 personer. Kontakt os for at høre nærmere.

 

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at skrive på:

booking@ungdomsoen.dk hvis det drejer sig om fremtidige bookinger.
info@ungdomsoen.dk hvis du har generelle spørgsmål og henvendelser.

Vores booking telefon er åben hver dag mellem 10 og 15 på nummer 20 40 59 99

Vi glæder os til at høre fra dig og til at se dig på Ungdomsøen.