fbpx

Ungdomsøen er åben året rundt!

Åben for dig der vil på besøg alene eller som en del af en gruppe og opleve alt hvad Ungdomsøen kan tilbyde. Man kan både komme på endagstur eller blive nogle dage. Man kan holde møder og events.  Få en rundvisning og lave mad over bål. Afvikle sine egne aktiviteter eller bruges øens eksisterende tilbud. Mulighederne er uendelige.

Herunder finder du information der kan hjælpe dig i din planlægning af et besøge Ungdomsøen.

Du kan finde Ungdomsøens retningslinjer vedrørende Coronasituationen her. 

I vores bookingkatalog kan du få et overblik over vores faciliteter og kigge lidt nærmere på de forskellige muligheder der er, hvad enten du kommer alene eller som en større gruppe.

Tag et kig og ring eller skriv til Ungdomsøen booking for at høre mere eller booke dit besøg. Virksomheder henvises til  afsnittet om virksomhedsbesøg.

Bookingtelefonen er åben fra kl. 10.00-15.00 på alle hverdage på tlf. + 45 2040 5999

Bookingmailen er: booking@ungdomsoen.dk

Bemærk: Alle priser er inkl. moms

Ankomst i egen båd

Ved ankomst i egen båd skal der betales en havneafgift.

Det er gratis for alle på eller under 25 år. Er du over 25 år koster det 70kr per person.

Havneafgiften gælder for besøg mellem 09.00-21.00 alle ugens dage. Ved overnatning i egen båd tillægges et gebyr på 60kr per person (40 kr for unge på eller under 25 år). Overnatning på lejrpladsen, shelters eller sovesal bookes på lige vilkår med andre besøgende. Kontakt gerne vores bookingafdeling for mere info.

Havneafgifter betales ved ankomst til mobilepay: 183588 eller med kreditkort i Ungdomsøens kiosk ved Vestre Indgang.

Overnatning på Ungdomsøen

Der er masser af muligheder for at overnatte på Ungdomsøen. Vi har både overnatningsmuligheder udenfor og indenfor, priser fra:

 • Teltplads (OBS. i eget telt)
  • Unge under 26 år: 50 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 90 kr. pr. person per nat
 • Shelterplads
  • Unge under 26 år: 70 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 125 kr. pr. person per nat
 • Sovesale med plads til 4 personer
  • Unge under 26 år: 200 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 310 kr. pr. person per nat
 • Sovesale med plads til 8 personer
  • Unge under 26 år: 160 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 250 kr. pr. person per nat
 • Sovesale med plads til 10 personer
  • Unge under 26 år: 120 kr. pr. person per nat
  • Voksne over 25 år: 190 kr. pr. person per nat

Der er også mulighed for at tilkøbe dyner/puder/sengelinned/håndklæder. Hvis I ønsker at være sikre på at få en sovesal for jer selv, kan man også leje en hel sovesal. I kan kontakte booking på telefon: +45 2040 5999 eller mail: booking@ungdomsoen.dk for at høre mere.

Gør brug af vores indendørs faciliteter på Ungdomsøen

Vi har møderum og lokaler der passer til alle størrelser af grupper. Uanset om I kommer 4 personer eller 250 finder vi et lokale der passer til jer. Se vores facilitetskatalog for at få en idé om lokalerne og ring eller skriv med jeres ønsker og behov, så sørger vi for at hjælpe jer til at finde det bedste lokale for lige præcis jeres gruppe.

Mad og drikke på Ungdomsøen

På Ungdomsøens kaj finder I en kiosk hvor man kan købe drikkevarer, snacks og merchandise. Hvis I selv vil lave mad, er der udendørskøkkener med gasgrill og bålpladser til fri brug. Brænde og gas kan købes på øen.
Vi har også forskellige indendørs køkkenfaciliteter man kan leje, det gør man ved at kontakte booking på telefon: +45 2040 5999 eller mail: booking@ungdomsoen.dk.

Hvis man skal bruge et sted at spise, kan man booke en eller flere af vores spisesale eller booke hele Foodlab, hvor der også er langborde til fællesspisning.

Der er også mulighed for at købe forplejning igennem os. Hvis I ønsker at vi skal stå for maden, kan I kontakte booking på telefon: +45 2040 5999 eller mail: booking@ungdomsoen.dk for at aftale nærmere.

Aktiviteter/grej på Ungdomsøen

Øen er til for at blive brugt aktivt. Derfor har vi også forskellige aktiviteter, hvor man kommer rundt i øens kroge og lærer lidt mere om øens historie, nutid og fremtid. Herunder er et lille udvalg af de aktiviteter vi tilbyder. Alle vores aktiviteter varer mellem 1-1,5 time og koster fra kr. 50 per person.

Vi kan tilbyde aktiviteter som:

Ø-Stratego

Tag tilbage i Ungdomsøens krigshistoriske fortid med øens eget kortstratego. Saml dit hold og erobr modstandernes fane ved hjælp af samarbejde, strategi og overblik!
Ø-Stratego er en helt særlig måde at opleve øen på, når man skal finde de bedste udkigsposter, gemmesteder og baser.

Orienteringsløb

Oplev Ungdomsøen gennem vores orienteringsløb. Brug o-løbs kortet til at finde posterne, der er placeret rundt på hele øen. Kan du finde alle posterne i den rigtige rækkefølge? Udfordr dig selv eller andre ved at finde posterne hurtigst muligt. På den måde kan du være aktiv mens du oplever Ungdomsøens terræn, kanonstillinger og historiske kroge!

Stjerneløb

Gemt inde mellem fortets betonmure ligger 5 poster, som vil sætte tanker igang og sende jer på opdagelse i de lange gange. Vær parat til at samtale, tænke og opleve det gamle søfort og tankerne bag Ungdomsøen.

Rundvisninger

50.000 kvadratmeter er ikke så lidt plads at skulle finde rundt på, så vi giver gerne en hånd. På en rundvisning på Ungdomsøen vil du blive vist rundt af en af de unge, der bor på øen, eller af en frivillig med et godt kendskab til øen. De vil vise dig øen ud fra deres perspektiv, og fortælle røverhistorier, fakta og dele minder og drømme med jer. Derfor er hver enkelt rundvisning helt unik, og selvom man har været på én rundvisning, er der ingen skam i at tage en ny næste gang man besøger øen.

Særlige interesseområder kan der også tages hensyn til. Eksempelvis om rundvisningen skal have fokus på det historiske aspekt, et byggeteknisk fokus eller om hvad det er, der gør Ungdomsøen til Ungdomsøen – hvilke tanker, visioner og processer der ligger bag.

Brug øen på egen hånd

Der er også mulighed for at låne grej til egen leg. Vi har blandt andet fiskestænger. Dette udlånes i kiosken For at aftale lån af grej kan I kontakte booking på telefon: +45 2040 5999 eller mail:booking@ungdomsoen.dk

Søg tilskud til at bruge Ungdomsøen

I kan søge tilskud til jeres aktiviteter på Ungdomsøen hos flere fonde og samarbejdspartnere. Ungdomsøen hjælper jer gerne godt på vej i ansøgningsprocessen.
Læs mere om jeres muligheder for at søge støtte her

Transport/Sejlads til Ungdomsøen

Fra sidste uge i april til sidste uge af oktober sejler Spar Shipping  i fast rutefart fra Nyhavn til Ungdomsøen flere gang dagligt, se afgangstider på deres hjemmeside.

Fra slutningen oktober til slutningen af april sejles der på udvalgte dage til almindelige billetpriser. Datoer og afgange finder HER  – der kan året rundt arrangeres sejlads for større grupper uanset om der er planlagt en sejlads i forvejen.

Derudover kan man købe sejladser med vores egen RIB-båd, hvor der er plads til 12 personer. Du kan kontakte booking på telefon: +45 2040 5999 eller mail: booking@ungdomsoen.dk for at høre nærmere.

 

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive på telefon: +45 2040 5999 eller mail:booking@ungdomsoen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og til at se dig på Ungdomsøen.