fbpx

Bliv vært på Ungdomsøen

|

Kategorier

Ungdomsøen

Ungdomsøen skabes af, med og for unge, og lige nu søger vi unge, der har lyst til at tage godt imod alle øens gæster, når de ankommer på kajen. Så hvis du er mellem 15 og 30 år og synes, det lyder spændende at byde øens gæster velkommen og fortælle om vores fem dogmer, så er det måske dig, vi er på jagt efter!

Vi søger lige nu unge, frivillige værter fra nær og fjern, der skal være med til at sikre, at alle øens gæster bliver taget godt imod. Vi ser forskellighed som en styrke, så alle mellem 15 og 30 år kan blive vært. For os er det nemlig vigtigt, at alle, der besøger Ungdomsøen, oplever mangfoldighed og møder vores fem dogmer: Ung for ung, ægte åben, forstyrrelse, doing > learning og ø land. 

Hvem kan blive vært?

Værtsrollen er for dig, som kan lide at møde mennesker, kan løse problemer, og som er nysgerrig på at tilbringe tid på Ungdomsøen, hvor du hurtigt bliver en del af fællesskabet. Som vært vil du opleve den gode ø-stemning, som nogle dage er meget afslappet og andre dage har fuldt drøn på med festivaler, sommerlejre og foreningsarrangementer. Der er aldrig to dage, som er ens, men øen er altid en oplevelse og et godt åndehul fra hverdagen. 

Hvad laver en Ungdomsø-vært?

Man er altid to værter på vagt sammen til at tage imod gæster på kajen og i kiosken, hvor vi sælger drikkevarer, snacks, ø-merch og ø-oplevelser. Din makker kan være en god ven eller en, du lige har mødt. Sammen svarer I på spørgsmål, hjælper gæsterne godt på vej og nyder solen og stemningen på kajen.  

Hvordan ser en værtsvagt ud?

Som vært er man oftest på øen i weekender og ferier, men du er selv med til at bestemme hvornår og hvor ofte, du er der. Du kan tage en enkel værtsvagt eller blive hængende i flere dage, hvis du bliver bidt af ø-stemningen. En typisk vagt er fra 10.00-18.00  

Gratis sejlads, overnatning og forplejning

Vi giver gratis sejlads, overnatning og mad, når du kommer på Ungdomsøen som vært. Du overnatter på et hyggeligt værelse i Kommandanten, som er alle de engageredes fristed på øen. Her kommer der ikke gæster, men kun andre frivilligt engagerede unge fra Ungdomsøens fællesskab. Det eneste, du skal medbringe, er sovepose, lagen og toiletting.  

Jeg er klar på at prøve en værtsvagt – hvordan kommer jeg i gang?

Skriv til vaerter@ungdomsoen.dk med dit navn, din alder, et par linjer om dig selv, og om du kommer alene eller med en ven, samt hvilken weekend du gerne vil prøve en værtsvagt af. Så tager vi kontakt til dig og byder dig velkommen til din første værtsvagt.