fbpx

Mød GEÅ’erne – Johanna

|

Kategorier

Ungdomsøen
|

Vi er stolte af at kunne præsentere Johanna som en del af holdet af Giv-Et-År-frivillige på Ungdomsøen. 

Hvert år flytter unge ind på Ungdomsøen for at give et år af deres liv til Ungdomsøens fællesskab. I løbet af året er de en vigtig og uundværlig del af øens hverdag i både drift, værtskab og aktiviteter.  

I dette interview kan du møde Johanna på 19 år. Hun kommer oprindeligt fra Silkeborg, men har det sidste år boet i Herning og er nu flyttet ud på Ungdomsøen ud for København.

Hvorfor søgte du om at blive Giv-Et-År-frivillig?

Jeg søgte om at blive Giv-Et-År-frivillig, da det virkede som et vildt fedt sted, og da jeg ikke havde nogen planer for mit første sabbatår, tænkte jeg, det ville passe perfekt ind. Jeg stod lidt stille i mit liv og manglede noget at give mig til, så da jeg så, at de søgte en ny GEÅ, kunne det næsten ikke være mere perfekt timing.

Hvad er du mest spændt på ved at blive en del af et ungefællesskab, der samarbejder på tværs af landet?

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med en masse forskellige unge på tværs af landet og dele erfaringer og andet og se, hvad vi sammen kan kreere.

Hvad håber du at få indflydelse på i dit år som Giv-Et-År-frivillig?

Jeg ved ikke, om der er noget specifikt, jeg håber at få indflydelse på, men jeg håber da, at jeg kan hjælpe til med at få lavet en ø, hvor der er plads til alle.

Hvad glæder du dig til at prøve kræfter med i doing above learning stil?

Jeg glæder mig meget til hele. Jeg lærer bedst ved at gøre ting, så derfor giver det supergod mening for mig. Og så kunne jeg nok godt bruge nogle flere handywoman egenskaber, så det håber jeg på at få i løbet af det næste år.

Hvad drømmer du om?

Hvad jeg drømmer om? Uh, den er svær. Drømmer om en verden uden så meget had, og hvor der er plads til alle. Jeg drømmer også om at komme til at gøre noget, der kan bidrage til verdenen. Og så drømmer jeg om en kæmpe køkkenhave og en pool.

 

Du kan også møde de andre Giv-Et-År-frivillige her på ungdomsoen.dk. I løbet af året kan du følge med i GEÅ’ernes hverdag på Ungdomsøens Instagram.