fbpx

Mød GEÅ’erne – Benjamin

|

Kategorier

Ungdomsøen
|

Vi er stolte af at kunne præsentere Benjamin som en del af det nye hold Giv-Et-År-frivillige på Ungdomsøen. 

Den 3. august 2021 flytter seks unge ind på Ungdomsøen for at give et år af deres liv til Ungdomsøens fællesskab. I løbet af året er de en vigtig og uundværlig del af øens hverdag i både drift, værtskab og aktiviteter.  

I dette interview kan du møde Benjamin, der kommer fra Skørping i Nordjylland, men som senest har boet i Aarhus for at studere.  

Hvorfor søgte du om at blive Giv-Et-År-frivillig?

Da jeg søgte, havde jeg ikke det store at miste. Mit arbejde kedede mig, og jeg havde ikke de store forpligtelser, der holdt mig tilbage. Jeg kunne mærke en stor trang til at lave noget nyt og stort i mit liv. Så da jeg så, der var sidste frist til GEÅ, søgte jeg med det samme, selvom jeg ikke havde den store viden om, hvad det præcis vil sige at være GEÅ. Jeg vidste bare, at det var et virkeligt unikt og smukt sted – et sted der lader en skabe ens projekter, og at det kunne være en oplagt måde at komme ind i et godt solidt fællesskab. Jeg har fundet ud af bagefter, hvad det vil sige at være GEÅ, og det har kun overrasket mig positivt.

Hvad er du mest spændt på ved at blive en del af et ungefællesskab, der samarbejder på tværs af landet?

Hvordan vi kommer til at kunne lære af hinanden, bruge vores forskellige erfaringer og at kunne inspirere forskellige projekter og måder at arbejde på. 

Hvad håber du at få indflydelse på i dit år som Giv-Et-År-frivillig?

En ø er et meget unikt rum, og jeg tænker meget i, hvad en ø giver af muligheder, som fastland ikke gør. Der er ikke noget, jeg har fast besluttet mig for, men jeg ved, at det, jeg vil have indflydelse på, skal være noget, jeg ved kun kan eksistere ude på en ø. 

Hvad glæder du dig til at prøve kræfter med i doing above learning stil?

Det at være mere selvstændig. Det er ting, jeg har svært ved, som jeg virkelig tror, jeg bliver kastet ud i. Det er jeg sikker på bliver rigtig sundt for mig. 

Hvad drømmer du om?

At skabe et liv for mig selv hvor jeg kan gøre, hvad jeg elsker, og at eliminere så meget af det der bringer mig ned som muligt. 

 

Følg med her på ungdomsoen.dk og på vores facebookside for at lære de andre Giv-Et-År-frivillige at kende. I løbet af året kan du følge med i GEÅ’ernes hverdag på Ungdomsøens Instagram.