fbpx

Afviklingsansvarlig til booking og event hos Ungdomsøen

|

Kategorier

Ungdomsøen

Vil du være med til at skabe magiske øjeblikke for alle vores gæster?

Vi søger nye kollegaer, som vil arbejde med at planlægge og afvikle events og begivenheder på Ungdomsøen. Her vil du som afviklingsansvarlig være med til at byde velkommen til vores gæster og sikre, at de får en god oplevelse. Du vil både komme til at tage imod den lille vennegruppe, som skal sove i shelter, og den store virksomhed med mange ansatte, som har en workshop, konference eller sommerfest.

Som afviklingsansvarlig er det helt essentielt, at du har mod på logistiske og praktiske opgaver i forbindelse med afvikling af events på Ungdomsøen. Du vil være i kontakt med alle vores gæster, som tæller alt fra store kommercielle virksomheder til ungdomsorganisationer. Ud fra gæsternes ønsker skal du planlægge og afvikle deres besøg med aktiviteter – og det skal du selvfølgelig i tæt samarbejdet med teamet fra Ungdomsøen. Det er derfor vigtigt, at du er serviceminded, løsningsorienteret, proaktiv og imødekommende.

 

Din rolle og opgaver

Som afviklingsansvarlig vil du indgå i et team med andre afviklingsansvarlige, og du vil også arbejde tæt sammen med bookingteamet på Ungdomsøen. Din arbejdsplads vil være på øen. Det er vigtigt, at du synes, det er spændende at løse de logistiske opgaver, som er forbundet med at afvikle events på en ø. Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Detailplanlægning af events
 • Afvikling af arrangementer og events.

Du vil

 • få erfaring med udvikling, afvikling og koordinering af events.
 • blive en del af et team af engagerede unge og ansatte, der brænder for at skabe nogle helt særlige oplevelser for alle vores gæster.
 • få en unik mulighed for at udvide dit professionelle netværk.
 • opleve høj bølgegang og vind i håret.

Dine kvalifikationer

 • Erfaring fra hotel eller restaurant
 • Du har en klar fornemmelse af, hvad god kundeservice er
 • Du er villig til at gå den ekstra mil for, at alle gæster får den bedste oplevelse
 • Du er proaktiv og organiseret
 • Du er udadvendt og en god team-player.

En del af teamet

Som afviklingsansvarlig hos Ungdomsøen bliver du en del af en arbejdsplads, hvor der er frihed under ansvar. Vi forventer, at du er selvstændig og kan løbe med egne opgaver, men også at du kan indgå i et team, hvor vi hjælper hinanden.

Det helt lavpraktiske

Jobbet som afviklingsansvarlig er en timelønnet stilling. Arbejdstiden afhænger som udgangspunkt af, hvilke dage vi har bookinger på Ungdomsøen. Vi er fleksible i forhold til din hverdag. Løn efter kvalifikationer.

Din arbejdsplads vil som udgangspunkt være på Ungdomsøen.

Ansøgningsproces og frist

Send én sides motiveret ansøgning med tilhørende CV til job@ungdomsoen.dk. Vi holder samtaler i august. Har du spørgsmål til stillingen, kan du fra mandag den 2. august skrive til Loise på loise.emilie.greve@ungdomsoen.dk eller ringe på telefon 22 21 12 02.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.